Back to top
Tawk.to

Afsluitbare fietsoverkapping voor medewerkers

Home Projecten Afsluitbare fietsoverkapping voor medewerkers

Op het buitenterrein van bedrijf Greiner Bio-One is op de plek van twee auto parkeerplaatsen een afsluitbare fietsoverkapping met daarin fietsenrekken geplaatst. Medewerkers die op de fiets komen kunnen hun fietsen hier veilig stallen en indien gewenst opladen.

Overkapping met aluzinc wandbekleding

De overkapping is een FalcoLok 300 bekleed met aluzinc profielplaten. De profielplaten zijn gepoedercoat in een grijs witte kleur, passend bij het bedrijfspand van Greiner Bio-One. Op de overkapping is een fiets geplaatst in dezelfde kleur blauw als het blauw in het logo van Greiner Bio-One.

De overkapping is afsluitbaar met een enkele deur, deze is geplaatst in de korte zijde van de overkapping.

Fietsenrekken

In de fietsenstalling zijn een aantal verschillende fietsenrekken geplaatst. Een enkelzijdig fietsenrek FalcoSound met 4 plaatsen inclusief oplaadpunten om e-bikes op te laden. 
Daarnaast is er ook een enkelzijdig fietsenrek Ideaal met 6 plaatsen geplaatst.

Op de fiets naar het werk

Medewerkers ook de gelegenheid bieden om fietsend naar het werk te komen? Bekijk deze pagina en onze Pinterest pagina Bedrijventerrein inrichten. Wilt u advies over welke fietsoverkapping en welk fietsenrek geschikt is voor de ruimte die u beschikbaar heeft? Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe of zijn zij beschikbaar via de chat.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!