Back to top
Tawk.to

Aansprekend straatmeubilair op bedrijventerrein in Boxmeer

Home Projecten Aansprekend straatmeubilair op bedrijventerrein in Boxmeer

In opdracht van SGP Prints zijn er op een bedrijventerrein in Boxmeer diverse (ronde) zitbanken, een picknickset, afvalbak en een asbak geplaatst. Falco heeft dit straatmeubilair geproduceerd en geplaatst.

FalcoSinus ronde bank

Met de FalcoSinus bankelementen kunnen unieke opstellingen gemaakt worden. De bank is verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn. Er zijn 4 bankelementen geplaatst met rug en een diameter van 300cm en een bocht van 90 graden.

De FalcoSinus bestaat uit FSC®-gecertificeerde hardhouten delen en thermisch verzinkt staal. Het staal is gepoedercoat in RAL7039.

Buitenbank FalcoStretto

De zitbank FalcoStretto valt op door zijn strakke design. Gebruikte materialen zijn FSC®-gecertificeerde hardhouten delen en thermisch verzinkt staal. Het staal is net als bij  de FalcoSinus banken gepoedercoat in RAL7039. De twee buitenbanken hebben een rugleuning en bij bijna 2 meter lang.

Picknick set FalcoOcho

Zoals de naam al verklapt, deze picknichset is geschikt om met acht personen aan plaats te nemen. De tafel van de picknickset is vierkant en aan de vier zijden is een zitting aangebouwd. Ook bij dit product zijn de gebruikte materialen staal, gepoedercoat in RAL 7039 en  FSC®-gecertificeerde hardhout.

FalcoLinea afvalbak

In totaal zijn er vier FalcoLinea afvalbak op het terrein geplaatst, waarvan 1 mooi tussen de ronde FalcoSinus bankelementen. Deze variant van de FalcoLinea serie heeft de inworp aan de zijkant. De inhoud van de afvalbakken is 80 liter. De houten latten zijn FSC® gecertificeerd en net als het overige straatmeubilair is de staalconstructie gepoedercoat in RAL 7039.

FalcoSolid asbak

Op het bedrijventerrein zijn 10 FalcoSolid asbakken geplaatst. De inhoud van de FalcoSolid asbak is 4 liter en de asbakken zijn geleverd met een houder voor wand of staandermontage. De asbak is gemaakt van verzinkt staal en optioneel te poedercoaten in een gewenste RAL-kleur of in meerdere RAL kleuren. 

Inrichting bedrijventerrein

Falco kan een bedrijventerrein niet alleen inrichten met diverse straatmeubilair producten, maar ook met overkappingen, fietsenrekken en verkeersvoorzieningen. Bekijk ons Pinterest bord " Bedrijventerrein inrichten" om voorbeelden te bekijken.

Uw bedrijventerrein inrichten? Vraag onze projectadviseurs om tips!

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!