Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 50: FalcoPlana, een ideale fietsoverkapping bij scholen

Week 50: FalcoPlana, een ideale fietsoverkapping bij scholen
131760 FalcoPlana Cobbenhagenmavo Tilburg
Werk in uitvoering 14 dec 2023

De Cobbenhagenmavo in Tilburg is een school voor vmbo met ongeveer 260 leerlingen. De meeste leerlingen komen met de fiets naar school. De oude, kleine fietsenstalling was niet meer toereikend. Daarom is er een nieuwe fietsenstalling geplaatst: een FalcoPlana van 5x10 meter.

Voordelen 

  • Geen wanden: De overkapping heeft geen wanden, waardoor er beter overzicht is te houden. Dit geeft een gevoel van veiligheid.
  • Stijlvolle uitstraling: De overkapping heeft een strak design met rechtopstaande staanders.
  • Aluzinc dakbedekking: De dakbedekking is standaard uitgevoerd met aluzinc profielplaten. Dit is een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft.
  • Uitbreidbaar: De overkapping kan later altijd nog worden uitgebreid. Dit gebeurt dan met één of meerdere vakken van 5 meter.

Offerte

Op de productpagina van de FalcoPlana kunt in het blauwe vlak via de button Offerte aanvragen direct een offerte aanvragen voor dit product. Falco vraagt een aantal gegevens om u een zo passend mogelijk aanbod te kunnen doen . Heeft u liever persoonlijk contact? Bel dan 0546 55 44 44 voor een afspraak of gesprek met een productadviseur.

Schoolplein inrichting

Falco voert regelmatig projecten fietsoverkappingen, met of zonder fietsenrekken, uit voor schoolpleinen. Hieronder een overzicht van een aantal projecten. 

Advies over de inrichting van uw schoolplein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!