Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 48: Voormontage FalcoLinea Jongeren Ontmoetings Plek

Week 48: Voormontage FalcoLinea Jongeren Ontmoetings Plek
Week 48: Voormontage FalcoLinea Jongeren Ontmoetings Plek
Werk in uitvoering 30 nov 2023

Bekijk hier alvast de nieuwe ontmoetingsplek voor jong en oud welke bestemd is voor het nieuwe Dorsplein in Heteren! Hier wordt de FalcoLinea JOP (Jongeren Ontmoetings Plek) door ervaren medewerkers vervaardigd in onze voormontage hal in Vriezenveen. 

Sinds 2020 heeft het Dorsplein een transformatie ondergaan tot een bruisend dorpshart dat sociale interacties aanmoedigt. Het is een plek waar het leven zich afspeelt, met ruimte voor evenementen, winkels en woningen. En te midden van dit alles is de JOP een oase voor zowel jongeren als ouderen - een ideale locatie om samen te komen, te ontspannen en te genieten van de levendige atmosfeer. Een ontmoetingsplek die niet alleen een baken is voor sociale verbindingen, maar ook een stijlvolle aanvulling vormt op de charme van Heteren.

De FalcoLinea JOP biedt comfortabele tribunebanken en een essentiële tafel, allemaal elegant overkapt voor beschutting tegen de elementen. Deze veelzijdige zitplaats is modulair opgebouwd, zodat het gemakkelijk kan worden aangepast aan uw wensen. De stalen delen kunnen worden gepoedercoat in de kleur die past bij uw stijl, terwijl het FSC®-gecertificeerde hout een duurzaam tintje toevoegt. En voor die magische avonden is er zelfs de mogelijkheid tot het toevoegen van LED-verlichting aan de nok van het zitelement, voor een betoverende sfeer.

Interesse om in uw gemeente, sportveld, speeltuin een overdekte onmoetingsplek te plaatsen? Of als buitenkantoor op uw bedrijventerrein? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs om mee te denken over de mogelijkheden. 

De FalcoLinea JOP is er in twee uitvoeringen. Naast de grote tribunebank is er ook nog een kleinere uitvoering.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!