Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 46: Straatmeubilair in en rond Woongebouw Rotterdam

Week 46: Straatmeubilair in en rond Woongebouw Rotterdam
128585 Straatmeubilair Woongebouw Rotterdam
Werk in uitvoering 16 nov 2023

Puntegale is een rijksmonument in Rotterdam dat is gerenoveerd tot een schitterende woonplek voor jong werkenden. Het gebouw is duurzaam verbouwd en voorzien van alle moderne gemakken.

Straatmeubilair voor een schone en aangename omgeving

In en rondom het gebouw is afgelopen week straatmeubilair van Falco geplaatst. De FalcoBloc afvalbak is robuust en duurzaam. De FalcoBloc zitbank biedt een comfortabele plek om even te zitten en te genieten van de omgeving. De bank is in verschillende modellen verkrijgbaar Het materiaal van de FalcoBloc serie bestaat uit thermisch verzinkt staal en hout. Dit zijn duurzame materialen want staal heeft een lange levensduur en is daarna volledig te hergebruiken.

In de kelder zijn meerdere FalcoJona afvalbakken gemonteerd. Deze afvalbakken zijn voorzien van een groene kleur, zodat ze goed opvallen in de donkere kelder. Dit zorgt voor een schone en nette omgeving.

Een veilige plek voor de fiets

Ook aan de fietser is gedacht. Het Ideaal 2.0 fietsenrek biedt een veilige parkeerplek voor de fiets. Het rek is voorzien van een extra aanbindoog, zodat de fiets goed vastzit.

Straatmeubilair voor woon- en appartementencomplexen

Niet alleen ons assortiment straatmeubilair is geschikt voor het plaating bij woon- en appartementencomplexen, onze fietsoverkappingen en bergingen worden ook regelmatig geplaatst op buitenterreinen van appartementgebouwen. 

Op onze Pinterestborden Woningbouw en Binnentuin inrichten zijn diverse projecten te vinden.

Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!