Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 45: FalcoLok overkapping: de perfecte oplossing voor iedere behoefte

Week 45: FalcoLok overkapping: de perfecte oplossing voor iedere behoefte
126337 FalcoLok Trivium College Amersfoort
Werk in uitvoering 9 nov 2023

Wilt u een overkapping die aan al uw wensen voldoet? Dan is de FalcoLok overkapping de perfecte oplossing voor u. Deze overkapping is uiterst flexibel en kan in heel veel verschillende opstellingen worden uitgevoerd.

Zoals het Trivium college in Amersfoort

Het Trivium college in Amersfoort heeft gekozen voor een FalcoLok overkapping. De overkapping heeft wanden van houten belatting, gecombineerd met wanden van glashelder polycarbonaat. Daarnaast is een deel van de overkapping af te sluiten en een ander deel heeft open wanden. Dit biedt de school de mogelijkheid om de overkapping te gebruiken als zowel overdekte ruimte als luifel. De dubbele deuren van de FalcoLok overkapping zijn een veilige en praktische oplossing voor het stallen van bijvoorbeeld grotere voertuigen. 

De FalcoLok overkapping op maat

De FalcoLok overkapping wordt volledig op maat gemaakt. U kunt zelf bepalen hoe groot de overkapping moet zijn, welke materialen u wilt gebruiken en hoe de overkapping moet worden afgewerkt. Zo kunt u de overkapping perfect laten aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Geproduceerd door ervaren vakmensen

De FalcoLok overkapping wordt geproduceerd door ervaren vakmensen. Zij zorgen ervoor dat uw overkapping van de hoogste kwaliteit is en jarenlang meegaat.

Bent u op zoek naar een overkapping die aan al uw wensen voldoet? Neem dan contact op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte voor u. Wij zijn bereikbaar via de chat op onze website, het contactformulier, telefonisch of via de info@falco.nl. Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op bedrijventerreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook bij scholen. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Schoolterrein inrichten" bekijken.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!