Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 44: RVS fietsaanleunbeugels bij Aggrepol

Week 44: RVS fietsaanleunbeugels bij Aggrepol
132264 FalcoLean RVS fietsaanbeugels
Werk in uitvoering 2 nov 2023

Bij Aggrepol BV in Bergambacht zijn afgelopen week 8 stuks RVS FalcoLean fietsaanleunbeugels geplaatst.  De beugels zijn veelzijdig inzetbaar, of het nu als fietsgeleiding of als aanleunbeugel voor fietsen of fatbikes is. De fietsaanleunbeugel kan optioneel voorzien worden van een kunststof beschermstrip, die beschadigingen aan de fiets voorkomt en deze in optimale staat houdt. Het RVS is niet alleen stijlvol, maar ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. Wij hanteren voor onze eigen RVS-producten de hoogste kwaliteit: RVS 304. 

Diverse modellen

Bij Falco hebben we aan alles gedacht, zelfs aan het ontwerp van fietsaanleunbeugels. Of je ze nu fietsparkeerbeugels of fietsnietjes noemt, bij Falco vind je een uitgebreid assortiment in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. We begrijpen dat de keuze van materiaal cruciaal is voor de duurzaamheid van je fietsaanleunbeugel, daarom bieden wij zowel RVS als thermisch verzinkt staal.

Fietsaanleunbeugel (tijdelijk) verwijderen

Op drukke (markt)pleinen kan het nodig zijn om de ruimte snel en eenvoudig aan te passen voor verschillende doeleinden. Daarvoor introduceren we FalcoUni, een veelzijdig verankeringssysteem waarmee u niet alleen FalcoLean aanleunbeugels, maar ook straatmeubilair en fietsenrekken moeiteloos (tijdelijk) kunt verwijderen uit de openbare ruimte.

Webshop

Onze diverse modellen fietsaanleunbeugels zijn in de webshop verkrijgbaar in allerlei lengtes en hoogtes. U heeft daarnaast de keuze om de beugel te bestellen met of zonder tussenbuis. Klik hier om uw perfecte fietsaanleunbeugel te bestellen. Falco, uw partner in hoogwaardige fietsparkeeroplossingen!

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!