Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 42: uitbreiding fietsoverkapping Milton Keynes

Week 42: uitbreiding fietsoverkapping Milton Keynes
Week 42: uitbreiding fietsoverkapping Milton Keynes
Werk in uitvoering 20 okt 2023

Bij het Milton Keynes Council Civil Office in het Verenigd Koninkrijk is er door onze dochteronderneming Falco UK Ltd. een uitbreiding gedaan aan een bestaande FalcoRail fietsenstalling. Op en tussen de twee bestaande enkelzijdige overkappingen is een looppad afdekking gemonteerd. Op deze wijze worden de gebruikers van de stalling beschermd tegen neerslag, terwijl tegelijkertijd de twee afzonderlijke overkappingen samensmelten tot een fraai geheel. De FalcoRail overkapping wordt vervaardigd in onze eigen fabriek in Vriezenveen en is modulair van opzet. Dit betekent dat de overkapping naar wens kan worden uitgebreid zonder beperkingen, zelfs vele jaren na de oorspronkelijke installatie. Dankzij onze beheersing van het gehele proces! 

Etagerekken

Ook in deze FalcoRail overkapping zijn etage fietsenrekken geplaatst, waardoor het mogelijk is om twee keer zoveel fietsen in dezelfde ruimte te stallen.

Internationaal

De fietsoverkapping en de etagerekken zijn vervaardigd in onze fabriek in Vriezenveen, waar het hoofdkantoor van Falco gevestigd is. Naast de vestiging in het Verenigd Koninkrijk, heeft Falco ook dochterondernemingen in België,  Denemarken en Duitsland. Bovendien zijn er door heel Europa vertegenwoordigers actief die gespecialiseerd zijn in de verdeling van Falco fietsparkeersystemen, overkappingen en straatmeubilair.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!