Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 40: Geleidehekken bij Protestantse Gemeente, Hilversum

Week 40: Geleidehekken bij Protestantse Gemeente, Hilversum
Week 40: Geleidehekken bij Protestantse Gemeente, Hilversum
Werk in uitvoering 5 okt 2023

Ontdek de veelzijdigheid van de FalcoLean beugels bij de Protestantse Gemeente De Morgenster in Hilversum! Deze aanleunbeugels hebben bewezen dat ze meer kunnen dan alleen fietsen netjes parkeren. Ze zijn de perfecte oplossing voor verschillende situaties:

  1. Fietsparkeerplaatsen: De FalcoLean beugels zijn ideaal om fietsen op een nette en georganiseerde manier te parkeren. Rondom onze Ideaal 2.0 fietsenrekken staan de beugels, waardoor de fietsparkeerplaats overzichtelijk en efficiënt is ingericht. Er is gebruik gemaakt van twee soorten beugels: de standaard Falcolean beugel en de doorlopende FalcoLean beugel.
  2. Geleidehekken: De veelzijdigheid van de FalcoLean beugels komt pas echt tot zijn recht als geleidehekken. Ze kunnen worden ingezet om mensen of verkeer te sturen in de gewenste richting, waardoor de veiligheid en het gemak worden vergroot. Bij De Morgenster worden ze gebruikt om bezoekers van en naar specifieke routes te begeleiden.
  3. Bescherming: Naast hun sturende functie kunnen deze beugels ook dienen als bescherming voor beplanting en gebouwen. Ze vormen een solide barrière om aanrijdingen te voorkomen, waardoor mogelijke schade wordt vermeden.

Bij De Morgenster zijn verschillende uitvoeringen van de FalcoLean beugels geleverd om aan diverse behoeften te voldoen. Ze zorgen niet alleen voor een geordende fietsparkeerplaats, maar ook voor een veilige en gestroomlijnde omgeving rondom de kerk.

Aan de ingang van de kerk staan twee geleidebeugels met tussenbuis, die bezoekers op een gastvrije manier verwelkomen en de route naar de ingang markeren. Langs het sierlijke pad dat naar de ingang leidt, vind je eveneens geleidebeugels met tussenbuis, die een harmonieuze en gestructureerde benadering van de kerk mogelijk maken.

Kortom, de FalcoLean beugels bewijzen dat hun veelzijdigheid geen grenzen kent. Of het nu gaat om fietsen, verkeerssturing of bescherming, ze zijn de perfecte oplossing voor allerlei situaties. Ontdek zelf hoe deze beugels de functionaliteit en uitstraling van uw locatie kunnen verbeteren! Al onze standaard producten zijn leverbaar via onze webshop. U kiest welke variant u wenst en u betaalt achteraf.

 

 

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!