Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 4: Jongeren en ouderen ontmoeten elkaar in Heteren

Week 4: Jongeren en ouderen ontmoeten elkaar in Heteren
125769 FalcoLinea JOP Heteren
Werk in uitvoering 25 jan 2024

In Heteren is de bouw van een nieuw dorpshart in volle gang. Deze week is de nieuwe jongeren- en ouderenontmoetingsplek geplaatst. De FalcoLinea JOP (Jongeren Ontmoetings Plek) is een overdekte ontmoetingsplek waar het fijn is om te schuilen tegen regen, wind of juist zon.

Waarom een overdekte ontmoetingsplek?

Een overdekte ontmoetingsplek is een ideale plek om mensen samen te brengen. Jongeren kunnen er samenkomen om te chillen, te spelen of om activiteiten te organiseren. Ouderen kunnen er terecht om te ontmoeten, te socializen of om deel te nemen aan activiteiten.

FalcoLinea JOP

De FalcoLinea JOP is een flexibele overdekte ontmoetingsplek die kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruikers. De plek is voorzien van een stevige constructie en is gemaakt van duurzame materialen. De FalcoLinea JOP is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Conclusie

De FalcoLinea JOP is een ideale oplossing voor gemeenten, sportverenigingen, speeltuinen en bedrijventerreinen. De plek biedt een veilige en comfortabele plek om mensen samen te brengen.

Heeft u interesse in een overdekte ontmoetingsplek voor uw gemeente, sportveld, speeltuin of bedrijventerrein? Neem dan contact op met Falco. Onze projectadviseurs komen graag bij u langs om mee te denken over de mogelijkheden.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!