Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 3: Fietsoverkapping met wanden van zwart traliepaneel

Week 3: Fietsoverkapping met wanden van zwart traliepaneel
132096 FalcoLok-500 fietsoverkapping met wanden van traliepaneel
Werk in uitvoering 18 jan 2024

Xior Student Housing heeft bij de nieuwbouw van een studentencomplex in Eindhoven een fietsoverkapping geplaatst van Falco. De FalcoLok overkapping is voorzien van traliepaneel als wandbekleding en biedt plaats aan ruim 100 fietsen.

Waarom traliepaneel?

Traliepaneel is een veel gekozen materiaal voor de wandbekleding van fietsoverkappingen. Het is een stevig en duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen weersinvloeden. Daarnaast is traliepaneel goed ventilerend, waardoor de fietsen in de overkapping droog blijven.

Specificaties van de overkapping

De fietsoverkapping van Xior Student Housing heeft de volgende specificaties:

  • Afmetingen: 500 cm x 2000 cm x 210 cm
  • Wandbekleding: dubbelstaafs traliepaneel
  • Stalen frame: gepoedercoat in RAL 7021, zwartgrijs

Andere mogelijkheden

Falco biedt een ruim aanbod aan wandbekleding voor fietsoverkappingen. Naast traliepaneel zijn er ook hardhouten belatting, polycarbonaat en perfo plaat verkrijgbaar. Ook combinaties van deze materialen zijn mogelijk.

Fietsenrekken

Het FalcoVert fietsparkeersysteem is ideaal voor het stallen van fietsen in een beperkte ruimte. Zowel het voor- als achterwiel van de fiets wordt stevig vastgezet in een taps toelopende rail. Het systeem is geschikt voor verschillende soorten fietsen, van wielrennersfiets tot mountainbike.

De FalcoSound fietsenrekken zijn voorzien van wielbeugels met een bijzondere vorm. De beugels zijn erg vriendelijk voor het voorwiel en zorgen ervoor dat de fiets stevig staat. Het systeem is geschikt voor verschillende soorten fietsen, van wielrennersfiets tot mountainbike.

Zowel FalcoVert als FalcoSound zijn voorzien van stevige en stabiele constructie. Dit is belangrijk om te voorkomen dat fietsen beschadigd raken of omvallen.

Ook interesse om fietsen droog te stallen? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs. Maak een afspraak via info@falco.nl, begin een chat, vul het contactformulier in of bel naar 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!