Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Prototype nieuwe fietsoverkapping FalcoAndo

Prototype nieuwe fietsoverkapping FalcoAndo
FalcoAndo fietsoverkapping
Nieuws 4 dec 2023

Van een van onze nieuwste fietsoverkappingen, de FalcoAndo, is een prototype gemaakt en opgezet voor ons pand in Vriezenveen.  

De FalcoAndo is ontworpen door ons eigen ontwerpteam. Bij het ontwerpen van de overkapping FalcoAndo is de FalcoHoth als basis gebruikt. Het grote verschil is dat FalcoHoth is ontworpen om een hoge sneeuwlast te dragen. De FalcoAndo is lichter wat betreft constructie en de maximale belasting van deze overkapping bedraagt maximaal sk= 1,00 kN/m2. Qua uiterlijk lijkt de FalcoAndo op de FalcoHoth en heeft het een strak en industriële design.

Al onze producten worden is in onze fabriek geprodueerd, ook het poedercoaten doen we in eigen huis. Het prototype van de FalcoAndo is opgezet op het buitenterrein van Falco. Voor de gelegenheid is de FalcoAndo neergezet op speciale liggers. Als deze fietsoverkapping wordt geplaatst, dan wordt de fietsoverkapping gefundeerd op betonvoeten.  Voor het dak kan gekozen worden uit Aluzinc platen of transparant polycarbonaat profielplaten.

Zou deze fietsoverkapping mooi staan op uw buitenterrein? Neem contact op met onze afdeling Verkoop en informeer met welke korting dit prototype voor u is! Neem contact op met Falco via info@falco.nl, het contactformulier op de website of telefonisch (0546) 55 44 44.

FalcoAndo fietsoverkapping
FalcoAndo fietsoverkapping
FalcoAndo fietsoverkapping
FalcoAndo fietsoverkapping
FalcoAndo fietsoverkapping
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!