Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Falco's Mark Pruijssen aangesteld als bestuurslid van de Dutch Cycling Embassy

Falco's Mark Pruijssen aangesteld als bestuurslid van de Dutch Cycling Embassy
Mark Pruijssen, nieuw bestuurslid van de Dutch Cycling Embassy tijdens de bekendmaking
Nieuws 17 mei 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Falco medewerker Mark Pruijssen, een ervaren expert op het gebied van fietsparkeren, is aangesteld als bestuurslid van de Dutch Cycling Embassy (DCE). Deze benoeming onderstreept Marks toewijding en expertise in de fietsinfrastructuursector en zijn bijdrage aan de bevordering van fietsvriendelijkheid wereldwijd.

Over de Dutch Cycling Embassy

De Dutch Cycling Embassy is een netwerk dat de Nederlandse fietskennis en -expertise internationaal promoot. Het doel van de DCE is om fietsgebruik wereldwijd te stimuleren door middel van het delen van kennis, ervaring en innovatieve oplossingen die in Nederland zijn ontwikkeld. Door middel van samenwerking met overheden, bedrijven en non-profitorganisaties helpt de DCE steden en landen over de hele wereld bij het verbeteren van hun fietsinfrastructuur.

Over Mark Pruijssen

Mark Pruijssen brengt een schat aan ervaring en kennis mee naar zijn nieuwe rol bij de DCE. Als expert in fietsparkeren werkt Mark succesvol in verschillende landen, met een sterke focus op Noord-Europa. Sinds een aantal jaren houdt hij zich intensief bezig met de ontwikkeling van de Scandinavische markten, met een bijzondere nadruk op de Deense fietsgemeenschap.

Mark is een enthousiaste en proactieve manager die klantverwachtingen moeiteloos vertaalt naar unieke oplossingen voor fietsparkeren. Dankzij de uitgebreide productiefaciliteiten van Falco en het eigen ontwerpteam, kan hij klantconcepten omzetten in op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan specifieke behoeften.

Daarnaast staat Mark bekend om zijn sterke presentatievaardigheden en zijn charismatische persoonlijkheid, waardoor hij een waardevolle en informatieve deelnemer is aan netwerkevenementen. Zijn vermogen om complexe ideeën op een toegankelijke manier te communiceren, maakt hem tot een uitstekende ambassadeur voor zowel Falco als de DCE.

Met Mark Pruijssen als bestuurslid kijken we uit naar de verdere versterking van de Dutch Cycling Embassy en de voortzetting van onze missie om fietsvriendelijkheid wereldwijd te bevorderen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!