Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Falco verwelkomt vierde generatie Friesacher

Falco verwelkomt vierde generatie Friesacher
Foto van Gerrit, Franz en Jirayr Friesacher bij een portret van oprichter Franz sr., symbool voor de familietraditie en continuïteit van Falco.
Nieuws 30 apr 2024

Vriezenveen, Nederland – Bij Falco zijn we trots op de familiegeschiedenis die diep geworteld is in ons bedrijf. Met groot genoegen kondigen wij aan dat Jirayr Friesacher, van de vierde generatie Friesachers, zich bij het Falco team heeft gevoegd. Na het afronden van zijn opleiding afgelopen februari, is Jirayr voorlopig werkzaam op de afdelingen Verkoop en Bedrijfsbureau. Hij overweegt een vervolgopleiding in september, maar zal zeker tot de zomer een onderdeel van het Falco team zijn.

Onlangs is er een unieke foto genomen van Gerrit (tweede generatie), Franz (derde generatie, huidige directeur) en Jirayr (vierde generatie) Friesacher naast een portret van oprichter Franz sr. Deze afbeelding staat symbool voor de continuïteit en toewijding aan kwaliteit die van generatie op generatie wordt doorgegeven binnen Falco.

Falco blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van hoogwaardige en duurzame producten voor openbare buitenruimtes. De toetreding van Jirayr tot het bedrijf geeft hierop een frisse blik en nieuwe ideeën voor de toekomst.

 
 
 
 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!