Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Bezoek Falco op de Vakbeurs Openbare Ruimte!

Bezoek Falco op de Vakbeurs Openbare Ruimte!
vakbeurs openbare ruimte
Nieuws 25 sep 2023

Net zoals voorgaande jaren is Falco aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte! Voor iedereen die beroepsmatig verbonden is met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, is op 27 en 28 september 2023 de 19e editie van Vakbeurs Openbare Ruimte.

Falco vindt u in de jaarbeurs op dezelfde plek als vorig jaar,  op stand 4.1.35,  met haar producten voor de inrichting van (openbare) buitenruimtes. Op onze ruime stand kunt u  o.a.ons nieuwe product de FalcoLinea JOP bewonderen, 

Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis voor ambtenaren, ontwerpers, landschapsarchitecten en andere relevante afnemers. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. Jaarbeurs is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar vanwege de locatie naast Utrecht Centraal en de centrale ligging in Nederland.

Wanneer en waar?

De Dag van de Openbare Ruimte vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Jaarbeurs
Hallen 2, 3, 4

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Openingstijden
Woensdag 27 september 2023
Donderdag 28 september 2023
Beide dagen van 9:00u tot 16:00u

Klik op de link voor de registratie. De toegang is gratis!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!