Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 6: Sierlijke FalcoSinus banken in nieuwbouwwijk Weespersluis

Week 6: Sierlijke FalcoSinus banken in nieuwbouwwijk Weespersluis
128449 Sierlijke FalcoSinus banken in nieuwbouwwijk Weespersluis
Montage project van de week 8 feb 2024

Weespersluis, de nieuwbouwwijk tussen Muiden en Weesp, is verrijkt met een prachtige opstelling van FalcoSinus banken. De modulaire banken bieden eindeloze mogelijkheden om unieke en sfeervolle zithoeken te creëren.

De kracht van de FalcoSinus buitenbank zit in de flexibiliteit. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken, waardoor ze perfect passen bij elke boom of open ruimte. Of u nu een boom volledig wilt omsluiten, een halve boombank wilt plaatsen of een speelse zigzag-opstelling wilt creëren, met de FalcoSinus is alles mogelijk.

Laat uw fantasie de vrije loop en ontwerp uw eigen droomplek! De FalcoSinus banken zijn perfect om te ontspannen, te genieten van de natuur of om te socialiseren met buren en vrienden.

Enkele voordelen van de FalcoSinus banken:

  • Modulair ontwerp: eindeloze mogelijkheden om unieke opstellingen te creëren
  • Verschillende radii en hoeken: perfect voor elke boom of open ruimte
  • Comfortabele zitting: ideaal om te ontspannen en te genieten
  • Duurzaam materiaal: bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Eenvoudig te installeren: snel en efficiënt te plaatsen

Creëer een unieke sfeer met de FalcoSinus bank

Maak uw stadscentra, schoolpleinen en andere buitenterreinen een stukje mooier en ontwerp uw eigen droomplek met de FalcoSinus bank! Bezoek de Falco website voor meer informatie en inspiratie of neem contact op met Falco voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!