Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 46: Straatmeubilair in en rond Woongebouw Rotterdam

Week 46: Straatmeubilair in en rond Woongebouw Rotterdam
128585 Straatmeubilair Woongebouw Rotterdam
Montage project van de week 16 nov 2023

Puntegale is een rijksmonument in Rotterdam dat is gerenoveerd tot een schitterende woonplek voor jong werkenden. Het gebouw is duurzaam verbouwd en voorzien van alle moderne gemakken.

Straatmeubilair voor een schone en aangename omgeving

In en rondom het gebouw is afgelopen week straatmeubilair van Falco geplaatst. De FalcoBloc afvalbak is robuust en duurzaam. De FalcoBloc zitbank biedt een comfortabele plek om even te zitten en te genieten van de omgeving. De bank is in verschillende modellen verkrijgbaar Het materiaal van de FalcoBloc serie bestaat uit thermisch verzinkt staal en hout. Dit zijn duurzame materialen want staal heeft een lange levensduur en is daarna volledig te hergebruiken.

In de kelder zijn meerdere FalcoJona afvalbakken gemonteerd. Deze afvalbakken zijn voorzien van een groene kleur, zodat ze goed opvallen in de donkere kelder. Dit zorgt voor een schone en nette omgeving.

Een veilige plek voor de fiets

Ook aan de fietser is gedacht. Het Ideaal 2.0 fietsenrek biedt een veilige parkeerplek voor de fiets. Het rek is voorzien van een extra aanbindoog, zodat de fiets goed vastzit.

Straatmeubilair voor woon- en appartementencomplexen

Niet alleen ons assortiment straatmeubilair is geschikt voor het plaating bij woon- en appartementencomplexen, onze fietsoverkappingen en bergingen worden ook regelmatig geplaatst op buitenterreinen van appartementgebouwen. 

Op onze Pinterestborden Woningbouw en Binnentuin inrichten zijn diverse projecten te vinden.

Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!