Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 45: FalcoLok overkapping: de perfecte oplossing voor iedere behoefte

Week 45: FalcoLok overkapping: de perfecte oplossing voor iedere behoefte
126337 FalcoLok Trivium College Amersfoort
Montage project van de week 9 nov 2023

Wilt u een overkapping die aan al uw wensen voldoet? Dan is de FalcoLok overkapping de perfecte oplossing voor u. Deze overkapping is uiterst flexibel en kan in heel veel verschillende opstellingen worden uitgevoerd.

Zoals het Trivium college in Amersfoort

Het Trivium college in Amersfoort heeft gekozen voor een FalcoLok overkapping. De overkapping heeft wanden van houten belatting, gecombineerd met wanden van glashelder polycarbonaat. Daarnaast is een deel van de overkapping af te sluiten en een ander deel heeft open wanden. Dit biedt de school de mogelijkheid om de overkapping te gebruiken als zowel overdekte ruimte als luifel. De dubbele deuren van de FalcoLok overkapping zijn een veilige en praktische oplossing voor het stallen van bijvoorbeeld grotere voertuigen. 

De FalcoLok overkapping op maat

De FalcoLok overkapping wordt volledig op maat gemaakt. U kunt zelf bepalen hoe groot de overkapping moet zijn, welke materialen u wilt gebruiken en hoe de overkapping moet worden afgewerkt. Zo kunt u de overkapping perfect laten aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Geproduceerd door ervaren vakmensen

De FalcoLok overkapping wordt geproduceerd door ervaren vakmensen. Zij zorgen ervoor dat uw overkapping van de hoogste kwaliteit is en jarenlang meegaat.

Bent u op zoek naar een overkapping die aan al uw wensen voldoet? Neem dan contact op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte voor u. Wij zijn bereikbaar via de chat op onze website, het contactformulier, telefonisch of via de info@falco.nl. Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op bedrijventerreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook bij scholen. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Schoolterrein inrichten" bekijken.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!