Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 44: RVS fietsaanleunbeugels bij Aggrepol

Week 44: RVS fietsaanleunbeugels bij Aggrepol
132264 FalcoLean RVS fietsaanbeugels
Montage project van de week 2 nov 2023

Bij Aggrepol BV in Bergambacht zijn afgelopen week 8 stuks RVS FalcoLean fietsaanleunbeugels geplaatst.  De beugels zijn veelzijdig inzetbaar, of het nu als fietsgeleiding of als aanleunbeugel voor fietsen of fatbikes is. De fietsaanleunbeugel kan optioneel voorzien worden van een kunststof beschermstrip, die beschadigingen aan de fiets voorkomt en deze in optimale staat houdt. Het RVS is niet alleen stijlvol, maar ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. Wij hanteren voor onze eigen RVS-producten de hoogste kwaliteit: RVS 304. 

Diverse modellen

Bij Falco hebben we aan alles gedacht, zelfs aan het ontwerp van fietsaanleunbeugels. Of je ze nu fietsparkeerbeugels of fietsnietjes noemt, bij Falco vind je een uitgebreid assortiment in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. We begrijpen dat de keuze van materiaal cruciaal is voor de duurzaamheid van je fietsaanleunbeugel, daarom bieden wij zowel RVS als thermisch verzinkt staal.

Fietsaanleunbeugel (tijdelijk) verwijderen

Op drukke (markt)pleinen kan het nodig zijn om de ruimte snel en eenvoudig aan te passen voor verschillende doeleinden. Daarvoor introduceren we FalcoUni, een veelzijdig verankeringssysteem waarmee u niet alleen FalcoLean aanleunbeugels, maar ook straatmeubilair en fietsenrekken moeiteloos (tijdelijk) kunt verwijderen uit de openbare ruimte.

Webshop

Onze diverse modellen fietsaanleunbeugels zijn in de webshop verkrijgbaar in allerlei lengtes en hoogtes. U heeft daarnaast de keuze om de beugel te bestellen met of zonder tussenbuis. Klik hier om uw perfecte fietsaanleunbeugel te bestellen. Falco, uw partner in hoogwaardige fietsparkeeroplossingen!

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!