Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 40: Geleidehekken bij Protestantse Gemeente, Hilversum

Week 40: Geleidehekken bij Protestantse Gemeente, Hilversum
Week 40: Geleidehekken bij Protestantse Gemeente, Hilversum
Montage project van de week 5 okt 2023

Ontdek de veelzijdigheid van de FalcoLean beugels bij de Protestantse Gemeente De Morgenster in Hilversum! Deze aanleunbeugels hebben bewezen dat ze meer kunnen dan alleen fietsen netjes parkeren. Ze zijn de perfecte oplossing voor verschillende situaties:

  1. Fietsparkeerplaatsen: De FalcoLean beugels zijn ideaal om fietsen op een nette en georganiseerde manier te parkeren. Rondom onze Ideaal 2.0 fietsenrekken staan de beugels, waardoor de fietsparkeerplaats overzichtelijk en efficiënt is ingericht. Er is gebruik gemaakt van twee soorten beugels: de standaard Falcolean beugel en de doorlopende FalcoLean beugel.
  2. Geleidehekken: De veelzijdigheid van de FalcoLean beugels komt pas echt tot zijn recht als geleidehekken. Ze kunnen worden ingezet om mensen of verkeer te sturen in de gewenste richting, waardoor de veiligheid en het gemak worden vergroot. Bij De Morgenster worden ze gebruikt om bezoekers van en naar specifieke routes te begeleiden.
  3. Bescherming: Naast hun sturende functie kunnen deze beugels ook dienen als bescherming voor beplanting en gebouwen. Ze vormen een solide barrière om aanrijdingen te voorkomen, waardoor mogelijke schade wordt vermeden.

Bij De Morgenster zijn verschillende uitvoeringen van de FalcoLean beugels geleverd om aan diverse behoeften te voldoen. Ze zorgen niet alleen voor een geordende fietsparkeerplaats, maar ook voor een veilige en gestroomlijnde omgeving rondom de kerk.

Aan de ingang van de kerk staan twee geleidebeugels met tussenbuis, die bezoekers op een gastvrije manier verwelkomen en de route naar de ingang markeren. Langs het sierlijke pad dat naar de ingang leidt, vind je eveneens geleidebeugels met tussenbuis, die een harmonieuze en gestructureerde benadering van de kerk mogelijk maken.

Kortom, de FalcoLean beugels bewijzen dat hun veelzijdigheid geen grenzen kent. Of het nu gaat om fietsen, verkeerssturing of bescherming, ze zijn de perfecte oplossing voor allerlei situaties. Ontdek zelf hoe deze beugels de functionaliteit en uitstraling van uw locatie kunnen verbeteren! Al onze standaard producten zijn leverbaar via onze webshop. U kiest welke variant u wenst en u betaalt achteraf.

 

 

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!