Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 4: Jongeren en ouderen ontmoeten elkaar in Heteren

Week 4: Jongeren en ouderen ontmoeten elkaar in Heteren
125769 FalcoLinea JOP Heteren
Montage project van de week 25 jan 2024

In Heteren is de bouw van een nieuw dorpshart in volle gang. Deze week is de nieuwe jongeren- en ouderenontmoetingsplek geplaatst. De FalcoLinea JOP (Jongeren Ontmoetings Plek) is een overdekte ontmoetingsplek waar het fijn is om te schuilen tegen regen, wind of juist zon.

Waarom een overdekte ontmoetingsplek?

Een overdekte ontmoetingsplek is een ideale plek om mensen samen te brengen. Jongeren kunnen er samenkomen om te chillen, te spelen of om activiteiten te organiseren. Ouderen kunnen er terecht om te ontmoeten, te socializen of om deel te nemen aan activiteiten.

FalcoLinea JOP

De FalcoLinea JOP is een flexibele overdekte ontmoetingsplek die kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruikers. De plek is voorzien van een stevige constructie en is gemaakt van duurzame materialen. De FalcoLinea JOP is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Conclusie

De FalcoLinea JOP is een ideale oplossing voor gemeenten, sportverenigingen, speeltuinen en bedrijventerreinen. De plek biedt een veilige en comfortabele plek om mensen samen te brengen.

Heeft u interesse in een overdekte ontmoetingsplek voor uw gemeente, sportveld, speeltuin of bedrijventerrein? Neem dan contact op met Falco. Onze projectadviseurs komen graag bij u langs om mee te denken over de mogelijkheden.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!