Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Bezoek Falco op de Vakbeurs Openbare Ruimte!

Bezoek Falco op de Vakbeurs Openbare Ruimte!
vakbeurs openbare ruimte
Bedrijfsnieuws 25 sep 2023

Net zoals voorgaande jaren is Falco aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte! Voor iedereen die beroepsmatig verbonden is met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, is op 27 en 28 september 2023 de 19e editie van Vakbeurs Openbare Ruimte.

Falco vindt u in de jaarbeurs op dezelfde plek als vorig jaar,  op stand 4.1.35,  met haar producten voor de inrichting van (openbare) buitenruimtes. Op onze ruime stand kunt u  o.a.ons nieuwe product de FalcoLinea JOP bewonderen, 

Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis voor ambtenaren, ontwerpers, landschapsarchitecten en andere relevante afnemers. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. Jaarbeurs is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar vanwege de locatie naast Utrecht Centraal en de centrale ligging in Nederland.

Wanneer en waar?

De Dag van de Openbare Ruimte vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Jaarbeurs
Hallen 2, 3, 4

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Openingstijden
Woensdag 27 september 2023
Donderdag 28 september 2023
Beide dagen van 9:00u tot 16:00u

Klik op de link voor de registratie. De toegang is gratis!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!