Back to top
Tawk.to

Zweedse gemeente plaatst Falco fietskluizen voor forenzen

Home Projecten Zweedse gemeente plaatst Falco fietskluizen voor forenzen

In de Zweedse gemeente Järfälla zijn 20 FalcoQ fietskluizen geplaatst in de nabijheid van een station. Forenzen parkeren hun fietsen veilig en vervolgen hun reis. De kluizen kunnen digitaal gereserveerd worden. In de toekomst zullen er nog meer fietsbergingen worden geplaatst op diverse locaties in Järfälla.

Bekijk hier een filmpje dat gemaakt is van de kluizen op locatie.

De fietskluizen kunnen geleverd worden met groene sedumdaken, er is keuze uit verschillende wandafwerkingen en diverse sluitmogelijkheden.

 Meer informatie over individueel fietsparkeren? Neem contact op met onze projectadviseurs of vraag een offerte aan via de productpagina van de FalcoQ.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!