Back to top
Tawk.to

Zo veel fietsen, zo veel fietsenrekken!

Home Projecten Zo veel fietsen, zo veel fietsenrekken!

Bouwbedrijf Gebr Winkelaar heeft in opdracht van de Gemeente Purmerend een fietsenstalling compleet gerenoveerd. Voor de inrichting heeft men gekozen voor verschillende Falco fietsparkeersystemen. De fietsenstalling wordt gratis bewaakt door de mensen van re-integreerder BaanStede.

Ruimte en verscheidenheid

De fietsenstalling in de Plantsoenstraat in Purmerend is na de verbouwing een stuk lichter en ruimer ingericht. Men heeft rekening gehouden met het feit dat er veel verschillende soorten fietsen geparkeerd worden. Voorafgaand aan de bestelling van de fietsenrekken heeft de klant een rondleiding gehad bij Falco. Wij ontwikkelen en produceren het grootste deel van ons assortiment zelf in de hoofdvestiging van Falco in Vriezenveen.

De gemeente Purmerend heeft in overleg met onze projectadviseur  o.a. gekozen voor ons etagerek FalcoLevel Premium+. Met dit etagesysteem kunnen op een klein oppervlak veel fietsen geparkeerd worden. In Purmerend staan drie enkelzijdige FalcoLevels met 8 plaatsen boven en 8 plaatsen onder. Het etagerek heeft als grootste voordeel dat het ruimtebesparend is. Het rek is echter niet optimaal geschikt voor zogenaamde kratfietsen ( fietsen met een rek voorop bevestigd). Voor dit soort fietsen is de Bikeeper 2.0 of FalcoCrate geschikt.

Ook aan het parkeren en opladen van de populaire e-bikes is gedacht. E-bikers kunnen hun fietsen stallen in de FalcoIon met aanleunbeugel en geïntegreerde oplaadpunten. Er zijn 28 fietsplaatsen FalcoIon gerealiseerd. Tot slot is er ruimte voor 40 fietsen die geparkeerd kunnen worden in het dubbelzijdige fietsenrek Ideaal en 29 fietsen kunnen geparkeerd worden in de enkelzijdige Ideaal.

Gratis lucht

Het stimuleren van fietsen staat hoog op de agenda in Purmerend. De gemeente investeert niet alleen in nieuwe fietsenstallingen en fietsenpaden. Ook op een ander niveau kan het fietsen worden gestimuleerd. Bijvoorbeeld met het leveren van service aan fietsers, in dit geval het aanbieden van gratis lucht middels de fietspomp FalcoFiks 2.0.

Rondleiding?

Wilt u ook advies welk fietsenrek het beste past in uw ruimte? Of een rondleiding door onze fabriek in Vriezenveen? Onze projectadviseurs helpen u graag verder!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!