Back to top
Tawk.to

Zeshoekige zitbank bij station

Home Projecten Zeshoekige zitbank bij station

In opdracht van Bouwbedrijf Temmink heeft Falco bij station De Klomp-Veenendaal een zeshoekige zitbank FalcoSwing geplaatst.

De FalcoSwingis een modulair systeem waardoor er veel verschillende opstellingen zijn te creëren. Vrijstaand, vierkant, zeshoekige opstelling met tafel, met of zonder rugleuning etc. Voor dit station is een originele opstelling gekozen met 6 hoeken en een rugleuning. Het hout van deze buitenbank is FSC®-gecertificeerd Dat betekent dat al ons hout het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council® bezit. Falco BV is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Maar ook onze dochterbedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken mogen zich FSC gecertificeerd noemen. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221.

Deze bank is  geproduceerd en voorgemonteerd in onze fabriek in Vriezenveen. In onze fabriek beschikken we niet alleen over een eigen ontwerpafdeling, ook is de fabriek uitgerust met de modernste productie faciliteiten. Dankzij ons “alles in eigen huis” beleid is veel mogelijk en bent u niet afhankelijk van meerdere partijen!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!