Back to top
Tawk.to

Zeshoekige zitbank bij station

Home Projecten Zeshoekige zitbank bij station

In opdracht van Bouwbedrijf Temmink heeft Falco bij station De Klomp-Veenendaal een zeshoekige zitbank FalcoSwing geplaatst.

De FalcoSwingis een modulair systeem waardoor er veel verschillende opstellingen zijn te creëren. Vrijstaand, vierkant, zeshoekige opstelling met tafel, met of zonder rugleuning etc. Voor dit station is een originele opstelling gekozen met 6 hoeken en een rugleuning. Het hout van deze buitenbank is FSC®-gecertificeerd Dat betekent dat al ons hout het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council® bezit. Falco BV is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Maar ook onze dochterbedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken mogen zich FSC gecertificeerd noemen. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221.

Deze bank is  geproduceerd en voorgemonteerd in onze fabriek in Vriezenveen. In onze fabriek beschikken we niet alleen over een eigen ontwerpafdeling, ook is de fabriek uitgerust met de modernste productie faciliteiten. Dankzij ons “alles in eigen huis” beleid is veel mogelijk en bent u niet afhankelijk van meerdere partijen!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!