Back to top
Tawk.to

Zeshoekige zitbank bij station

Home Projecten Zeshoekige zitbank bij station

In opdracht van Bouwbedrijf Temmink heeft Falco bij station De Klomp-Veenendaal een zeshoekige zitbank FalcoSwing geplaatst.

De FalcoSwingis een modulair systeem waardoor er veel verschillende opstellingen zijn te creëren. Vrijstaand, vierkant, zeshoekige opstelling met tafel, met of zonder rugleuning etc. Voor dit station is een originele opstelling gekozen met 6 hoeken en een rugleuning. Het hout van deze buitenbank is FSC®-gecertificeerd Dat betekent dat al ons hout het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council® bezit. Falco BV is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Maar ook onze dochterbedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken mogen zich FSC gecertificeerd noemen. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221.

Deze bank is  geproduceerd en voorgemonteerd in onze fabriek in Vriezenveen. In onze fabriek beschikken we niet alleen over een eigen ontwerpafdeling, ook is de fabriek uitgerust met de modernste productie faciliteiten. Dankzij ons “alles in eigen huis” beleid is veel mogelijk en bent u niet afhankelijk van meerdere partijen!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!