Back to top
Tawk.to

Winkelcentrum in Venlo schoon met FalcoJona afvalbakken

Home Projecten Winkelcentrum in Venlo schoon met FalcoJona afvalbakken

In het Trefcenter van Venlo bevinden zich verschillende grotere winkels die een afwisselend aanbod bieden. In het Trefcenter kan men onder andere terecht voor elektronica, bouwmaterialen, huishoudproducten, voedselwaren en meubels. Sinds kort kunnen bezoekers hun afval kwijt in FalcoJona afvalbakken.

FalcoJona

Er zijn maar liefst 60 afvalbakken FalcoJona verspreid over het gehele winkelcentrum geplaatst. De geplaatste afvalbakken hebben een inhoud van 50 liter. Falco heeft ook FalcoJona afvalbakken in het assortiment die een inhoud hebben van 70 en 100 liter. De bakken die in Venlo staan, zijn gepoedercoat in een antracietgrijze kleur.

Er zijn 10 losse sleutels bijgeleverd om de deur te openen zodat de binnenbak geledigd kan worden.

Download hier het productblad: Afvalbakken FalcoJona voor alle opties van deze afvalbak.

Publieke ruimte inrichten

Bent u ook bezig met de inrichten van een publieke ruimte en wilt u hierover eens van gedachten wisselen met een van onze projectadviseurs? Wij helpen u graag verder! Ook met advies op locatie, bel voor een bezoek 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!