Back to top
Tawk.to

Winkelcentrum in Venlo schoon met FalcoJona afvalbakken

Home Projecten Winkelcentrum in Venlo schoon met FalcoJona afvalbakken

In het Trefcenter van Venlo bevinden zich verschillende grotere winkels die een afwisselend aanbod bieden. In het Trefcenter kan men onder andere terecht voor elektronica, bouwmaterialen, huishoudproducten, voedselwaren en meubels. Sinds kort kunnen bezoekers hun afval kwijt in FalcoJona afvalbakken.

FalcoJona

Er zijn maar liefst 60 afvalbakken FalcoJona verspreid over het gehele winkelcentrum geplaatst. De geplaatste afvalbakken hebben een inhoud van 50 liter. Falco heeft ook FalcoJona afvalbakken in het assortiment die een inhoud hebben van 70 en 100 liter. De bakken die in Venlo staan, zijn gepoedercoat in een antracietgrijze kleur.

Er zijn 10 losse sleutels bijgeleverd om de deur te openen zodat de binnenbak geledigd kan worden.

Download hier het productblad: Afvalbakken FalcoJona voor alle opties van deze afvalbak.

Publieke ruimte inrichten

Bent u ook bezig met de inrichten van een publieke ruimte en wilt u hierover eens van gedachten wisselen met een van onze projectadviseurs? Wij helpen u graag verder! Ook met advies op locatie, bel voor een bezoek 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!