Back to top
Tawk.to

FalcoRound afzetpalen oplossing voor wildparkeren in Blaricum

Home Projecten FalcoRound afzetpalen oplossing voor wildparkeren in Blaricum

De gemeente Blaricum hecht veel belang aan een veilige en prettige leefomgeving. In de wijk Bijvanck zijn daarom de afgelopen maanden een aantal straten heringericht. In samenwerking met Aannemersbedrijf Fokker-Ommen leverde Falco 80 stuks afzetpalen. Op deze manier is het voor wildparkeerders onmogelijk om de auto  op de stoep, of elders waar dat niet gewenst is, te parkeren.

FalcoRound afzetpaal

De robuuste FalcoRound paal, met licht gebolde kop, heeft een diameter van 150 mm en een lengte van 100 cm boven maaiveld en is van thermisch verzinkt staal. De afzetpaal is een solide en bovendien fraaie afzetting en wordt in Blaricum ingezet als bescherming van trottoirs, voetgangerszone en langs bermen.

Kleuren

FalcoRound is een afzetpaal welke geheel geproduceerd wordt in onze eigen fabriek in Vriezenveen. De afzetpalen zijn gepoedercoat in RAL 1016, kleur zwavelgeel (38 stuks) en in RAL 2008, kleur licht roodoranje (42 stuks). Ook de poedercoating heeft plaatsgevonden in onze eigen fabriek in Vriezenveen. Van ontwerp tot productie heeft Falco alle disciplines in huis en alles onder een dak. Dat betekent voor u één aanspreekpartner die ook het gehele traject in eigen hand heeft en houdt.

Verkeersvoorzieningen

Falco biedt een uitgebreid assortiment aan afzetpalen; beveiligingspalen, anti-rampalen, inzinkbare palen, uitneembare palen en neerklapbare palen. Falco heeft altijd een passende afzetpaal voor uw bedrijfsterrein, recreatieterrein en andere (openbare) buitenruimtes.  Wilt u een afzetpaal op projectmatig niveau? Neem contact op met één van onze productadviseurs, zij helpen u een project op maat te realiseren, info@falco.nl of 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!