Back to top
Tawk.to

Westrom voorziet in hoogwaardige fietsparkeervoorziening

Home Projecten Westrom voorziet in hoogwaardige fietsparkeervoorziening

Voor de sociale werkvoorziening Westrom plaatste Falco de grote fietsenstalling FalcoLok 600 en de design fietsoverkapping FalcoGamma-Hi met Triangel 10-fietsenrekken.

De beide fietsparkeervoorzieningen passen qua vorm en uiterlijk mooi bij elkaar. Gepoedercoat (optioneel) in dezelfde kleur is  er op deze manier een gebruiksvriendelijke en hoogwaardige fietsparkeervoorziening gecreëerd voor medewerkers en bezoekers.

Fietsparkeren en scooter stalling

De fietsoverkapping FalcoGamma is hier in dubbelzijdige variant geplaatst en bestaat uit een beginvak en wordt uitgebreid met aanbouwvakken tot een verlengbare fietsoverkapping.

De hoogte zorgt ervoor dat de gebruiker makkelijk kan inrijden en fietsparkeren.  Ook de Triangel-10 fietsstandaard met FietsParKeur zorgt voor gebruiksvriendelijk fietsparkeren.

De dakbekleding van de overkapping bestaat uit polycarbonaat. Dat zorgt voor een stevig en slagvaste bedekking en doordat het materiaal transparant is, zorgt het voor meer lichtinval.

Daarnaast is er een  motoren- en scooterstalling geplaatst, de FalcoLok 500, die is opgebouwd uit drie vakken tot een ruime stalling. De stalling is voorzien van een dubbele deur en daarmee ook afsluitbaar.

Een veilige stalling dus voor motoren en scooters!

Stalling op uw bedrijfsterrein?

Wilt u ook een stalling op uw bedrijfsterrein? Neem dan contact op met Falco, een van onze projectadviseurs bezoekt u graag voor een (vrijblijvend) advies! Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!