Back to top
Tawk.to

Westrom voorziet in hoogwaardige fietsparkeervoorziening

Home Projecten Westrom voorziet in hoogwaardige fietsparkeervoorziening

Voor de sociale werkvoorziening Westrom plaatste Falco de grote fietsenstalling FalcoLok 600 en de design fietsoverkapping FalcoGamma-Hi met Triangel 10-fietsenrekken.

De beide fietsparkeervoorzieningen passen qua vorm en uiterlijk mooi bij elkaar. Gepoedercoat (optioneel) in dezelfde kleur is  er op deze manier een gebruiksvriendelijke en hoogwaardige fietsparkeervoorziening gecreëerd voor medewerkers en bezoekers.

Fietsparkeren en scooter stalling

De fietsoverkapping FalcoGamma is hier in dubbelzijdige variant geplaatst en bestaat uit een beginvak en wordt uitgebreid met aanbouwvakken tot een verlengbare fietsoverkapping.

De hoogte zorgt ervoor dat de gebruiker makkelijk kan inrijden en fietsparkeren.  Ook de Triangel-10 fietsstandaard zorgt voor gebruiksvriendelijk fietsparkeren.

De dakbekleding van de overkapping bestaat uit polycarbonaat. Dat zorgt voor een stevig en slagvaste bedekking en doordat het materiaal transparant is, zorgt het voor meer lichtinval.

Daarnaast is er een  motoren- en scooterstalling geplaatst, de FalcoLok 500, die is opgebouwd uit drie vakken tot een ruime stalling. De stalling is voorzien van een dubbele deur en daarmee ook afsluitbaar.

Een veilige stalling dus voor motoren en scooters!

Stalling op uw bedrijfsterrein?

Wilt u ook een stalling op uw bedrijfsterrein? Neem dan contact op met Falco, een van onze projectadviseurs bezoekt u graag voor een (vrijblijvend) advies! Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!