Back to top
Tawk.to

Terreinafscheiding passend bij nieuwbouw school

Home Projecten Terreinafscheiding passend bij nieuwbouw school

Op de gloednieuwe Utrechtse openbare basisschool Haarzicht, in de gelijknamige nieuwbouwwijk, zijn twee fraaie wandafscheidingen geplaatst die perfect passen bij het schoolgebouw.

Wandafscheidingen gebaseerd op overkapping FalcoLok

Falco ontwerpt, produceert en levert o.a. fietsoverkappingen en bergingen. In sommige gevallen is het niet nodig om een aparte overkapping te plaatsen als opbergruimte. Bij Haarzicht zijn twee elementen  wandafscheiding geplaatst tussen de muren. De wandafscheidingen  bestaan uit stalen thermisch verzinkte staanders waartussen stalen wandframes zijn geplaatst die bekleed zijn met FSC® gecertificeerd hardhouten open belatting.  De beide wandscheidingen zijn voorzien van (draai)deuren. Het houten latwerk is gepoedercoat in een grijze kleur waardoor de wandafscheidingen goed passen bij de rest van het gebouw.

Afvalbak in kleur

Behalve de wandafscheidingen heeft Falco ook een FalcoJona afvalbak geleverd met een inhoud van 50 liter. Deze afvalbak is gepoedercoat in dezelfde grijze kleur als de stalen delen van de wandafscheidingen.

Grijze boombeschermer  

Een halfronde boombeugel FalcoRanger is ook op het schoolplein geplaatst om een boom te beschermen. Ook de boombeugel is gepoedercoat in het grijs, zodat het straatmeubilair goed past bij de omgeving en de wandafscheidingen.

Schoolplein inrichting

Advies over de inrichting van uw (school)plein? Neem dan contact op met Falco voor advies; een vrijblijvende afspraak op locatie of via Teams behoort ook tot de mogelijkheden. Onze projectadviseurs adviseren u graag voor een mooiere buitenwereld. Bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl. U kunt ook ons bord “ schoolterrein inrichten” bekijken op Pinterest voor inspiratie.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!