Back to top
Tawk.to

Wachtruimte in stijl voor passagiers Maillaig Harbour, Schotland

Home Projecten Wachtruimte in stijl voor passagiers Maillaig Harbour, Schotland

Dit is de nieuwe in het oog springende wachtruimte die Falco heeft ontworpen en geïnstalleerd voor Mallaig Harbour aan de westkust van de Schotse Hooglanden. CalMac Ferries gaf de opdracht: omdat het aantal fietstoeristen op dergelijke locaties toenam, was er een reële behoefte om de faciliteiten voor de passagiers te verbeteren.

Graphics

De wachtruimte, met als basis de FalcoLok overkapping, waarvan de wanden zijn voorzien van kenmerkende nautische afbeeldingen is gepoedercoat in marineblauw. De wachtruimte is geïnstalleerd naast het CalMac Ferry ticketkantoor en biedt passagiers op de Tarbet Ferry route volledige bescherming tegen het grillige Schotse weer terwijl ze wachten op de ferry..

De FalcoLok overkapping is een zeer flexibele overkapping. De overkapping is zowel in de breedte als in de lengte onbeperkt uit te breiden en er is keuze uit vele wandbekledingen. Het meest wordt open latwerk toegepast, in dit geval heeft de overkapping polycarbonaat wanden welke zijn bestickerd. Meer voorbeelden van bestickerde overkapping zien? Klik hier.

Zitbank

De FalcoBloc zitbank maakt het wachten nog aangenamer. Ook het staal van de bank is gepoedercoat in marineblauw.

Falco heeft al wachtruimtes geleverd bij meer dan 20 CalMac-veerbootterminals aan de Schotse kust met havens als Mallaig (hierboven afgebeeld), Kilchoan, Tayinloan, Campbeltown, Craignure, Gigha en Rhubodach. Het project richt zich op het verbeteren van de klantfaciliteiten voor nieuwe fiets-, wacht- en ticketvalidatiehokjes. 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!