Back to top
Tawk.to

VU Amstelveen met fietsenstalling en rokersafdak

Home Projecten VU Amstelveen met fietsenstalling en rokersafdak

Bij VU Amstelveen is een combi-overkapping van de FalcoLok geplaatst, op maat gemaakt voor deze locatie. Door het dak van deze fietsenstalling te laten doorlopen wordt er op een eenvoudige manier een rokersafdak gecreëerd. Inclusief asbakken die eenvoudig aan de kokers bevestigd konden worden.

Basis van de overkapping 
Binnen de serie FalcoLok wordt de basis van de overkapping gevormd door een beginvak. Deze kan vervolgens via zijwanden, kopwanden, looppadafsluitingen en deuren afgebouwd worden. Vervolgens kan dit systeem via aanbouwvakken in de diepte vergroot worden met steeds 398 cm. Dit is onbeperkt.

Fietsplaatsen
De overkapping heeft een beginvak van 500x398 cm waarin u maximaal 20 fietsen kwijt kunt bij een hoog-en-laag afstand van 37,5 cm.

Tevreden? De volgende opdracht van de VU Amsterdam ligt er al. Deze overkapping, ook uit de FalcoLok-serie is op maat gemaakt en is voorzien van aluzinc damwandbeplating, rondom bekleed met hardhouten open belatting en voorzien van een dubbele draaideur.
Beide overkappingen zijn gemonteerd en geplaatst door Falco.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!