Back to top
Tawk.to

Vijftien fietskluizen voor hotel

Home Projecten Vijftien fietskluizen voor hotel

In opdracht van het Boshotel in Vlodorp heeft Falco drie lage fietskluizen geplaatst op het buitenterrein van het hotel. Elke fietskluisoverkapping bestaat uit 5 afzonderlijke fietskluizen. In totaal kunnen er 15 fietsen veilig geparkeerd worden in een afsluitbare fietskluis. Onze overkappingen zijn modulair opgebouwd en op deze manier kan er gevarieerd worden met het aantal benodigde fietskluizen.

FalcoLok fietskluis

De FalcoLok fietskluis is opgebouwd uit voorwanden van staalplaat met perfoplaat en vijf individueel afsluitbare deuren. De staalplaat van de voorwanden zijn gepoedercoat in een groene kleur.. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten. De kopwanden en tussenwanden zijn bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout.

De deuren zijn genummerd met nummers 1 t/m 15.

Fietsparkeren bij recreatie gelegenheden

Falco verzorgt het fietsparkeren bij veel verschillende instanties; in een winkelcentrum, bij scholen, bedrijven en ook regelmatig bij vakantieparken en hotels. Bekijk ons Pinterest bord Recreatie om te zien welke hotels en campings al een Falco fietsenoverkapping of Falco fietsenrekken hebben staan. Ideaal om huurfietsen veilig te parkeren!

Falco heeft een eigen ontwerp- en productieafdeling waarmee, op basis van uw gegevens en wensen, een overkapping op maat geadviseerd kan worden.Onze projectadviseurs geven u graag een vrijblijvend advies, ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl voor een afspraak.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!