Back to top
Tawk.to

Vijftien fietskluizen voor hotel

Home Projecten Vijftien fietskluizen voor hotel

In opdracht van het Boshotel in Vlodorp heeft Falco drie lage fietskluizen geplaatst op het buitenterrein van het hotel. Elke fietskluisoverkapping bestaat uit 5 afzonderlijke fietskluizen. In totaal kunnen er 15 fietsen veilig geparkeerd worden in een afsluitbare fietskluis. Onze overkappingen zijn modulair opgebouwd en op deze manier kan er gevarieerd worden met het aantal benodigde fietskluizen.

FalcoLok fietskluis

De FalcoLok fietskluis is opgebouwd uit voorwanden van staalplaat met perfoplaat en vijf individueel afsluitbare deuren. De staalplaat van de voorwanden zijn gepoedercoat in een groene kleur.. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten. De kopwanden en tussenwanden zijn bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout.

De deuren zijn genummerd met nummers 1 t/m 15.

Fietsparkeren bij recreatie gelegenheden

Falco verzorgt het fietsparkeren bij veel verschillende instanties; in een winkelcentrum, bij scholen, bedrijven en ook regelmatig bij vakantieparken en hotels. Bekijk ons Pinterest bord Recreatie om te zien welke hotels en campings al een Falco fietsenoverkapping of Falco fietsenrekken hebben staan. Ideaal om huurfietsen veilig te parkeren!

Falco heeft een eigen ontwerp- en productieafdeling waarmee, op basis van uw gegevens en wensen, een overkapping op maat geadviseerd kan worden.Onze projectadviseurs geven u graag een vrijblijvend advies, ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl voor een afspraak.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!