Back to top
Tawk.to

Verhoogde fietsoverkapping bij kantoorpand

Home Projecten Verhoogde fietsoverkapping bij kantoorpand

Op het buitenterrein van een groot kantoorpand in Den Haag is een verhoogde fietsoverkapping geplaatst zodat medewerkers die met de fiets naar hun werk gaan, hun fiets veilig en droog kunnen parkeren.

FalcoPlana fietsoverkapping op maat

Onze overkapping FalcoPlana wordt vaak gebruikt als carport, maar de Plana Feitkan ook rondom bekleed worden en dienst doen als gesloten overkapping. Voor dit project is de vrije hoogte aangepast en hoger dan standaard. Voor de overkapping is FSC® gecertificeerd hardhout gebruikt. De afmetingen van deze overkapping is 750 x 500 cm en de overkapping is voorzien van een enkele deur.

 

Fiets naar je werk!

Fietsen naar het werk is gezond én goed voor het milieu. Fietsen naar het werk wordt steeds populairder, de groei van (elektrische) fietsen is enorm.
Uiteraard is het belangrijk dat fietsende medewerkers hun fiets veilig en comfortabel kunnen parkeren. Ons assortiment op het gebied van fietsparkeren is heel groot, onze projectadviseurs denken graag met u mee naar een geschikte oplossing voor uw fietsparkeerprobleem. Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!