Back to top
Tawk.to

Verhoogde fietsoverkapping bij kantoorpand

Home Projecten Verhoogde fietsoverkapping bij kantoorpand

Op het buitenterrein van een groot kantoorpand in Den Haag is een verhoogde fietsoverkapping geplaatst zodat medewerkers die met de fiets naar hun werk gaan, hun fiets veilig en droog kunnen parkeren.

FalcoPlana fietsoverkapping op maat

Onze overkapping FalcoPlana wordt vaak gebruikt als carport, maar de Plana Feitkan ook rondom bekleed worden en dienst doen als gesloten overkapping. Voor dit project is de vrije hoogte aangepast en hoger dan standaard. Voor de overkapping is FSC® gecertificeerd hardhout gebruikt. De afmetingen van deze overkapping is 750 x 500 cm en de overkapping is voorzien van een enkele deur.

 

Fiets naar je werk!

Fietsen naar het werk is gezond én goed voor het milieu. Fietsen naar het werk wordt steeds populairder, de groei van (elektrische) fietsen is enorm.
Uiteraard is het belangrijk dat fietsende medewerkers hun fiets veilig en comfortabel kunnen parkeren. Ons assortiment op het gebied van fietsparkeren is heel groot, onze projectadviseurs denken graag met u mee naar een geschikte oplossing voor uw fietsparkeerprobleem. Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!