Back to top
Tawk.to

Verhoogde fietsoverkapping bekleed met verschillende wandbekledingen

Home Projecten Verhoogde fietsoverkapping bekleed met verschillende wandbekledingen

Op het buitenterrein van het Van der Valk hotel in Breukelen is een verhoogde fietsenstalling met daarin etagerekken geplaatst. De fietsoverkapping is bekleed met verschillende materialen; namelijk hout en traliepaneel.

Verhoogde FalcoLok 600

De populaire fietsoverkapping FalcoLok is gekozen, deze fietsenstalling is verkrijgbaar in verschillende formaten en ook m.b.t. de wandbekleding is veel keuze. Het Van der Valk hotel heeft een op maat gemaakte stalling laten maken. De breedte van de overkapping is ruim 6 meter en de diepte 12 meter. De hoogte is met bijna 3 meter hoger dan de standaard hoogte zodat er in de fietsenstalling een etagerek geplaatst kon worden.

De wand is deels bekleed met horizontale FSC® hardhouten latten en deels met traliepaneel. Deze materialen zijn op stalen frames bevestigd. De overkapping is op stelcon gemonteerd.

De overkapping is voorzien van twee deuren die centraal geplaatst zijn.

Compact fietsparkeersysteem FalcoLevel Premium+

In de overkapping zijn 6 etage fietsenrekken FalcoLevel Premium+ geplaatst met 8 plaatsen en er zijn 6 etage fietsenrekken FalcoLevel Premium+ geplaatst met 10 plaatsen.Door gebruik gte maken van etage fietsenrekken kunnen er twee keer zoveel fietsen geparkeerd worden op een oppervlak.

Op maat & alles onder 1 dak

Naast ons ruime assortiment met standaard fietsoverkappingenbergingenoverkappingen voor compact fietsparkerentransparante overkappingendroogloopoverkappingenluifels en carports is het ook mogelijk een 'Special' te laten produceren. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden via ia (0546) 55 44 44 of info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!