Back to top
Tawk.to

Vastzetvoorzieningen voor scooters op verschillende locaties in Diemen

Home Projecten Vastzetvoorzieningen voor scooters op verschillende locaties in Diemen

Op verschillende locaties in Diemen heeft Falco vastzetvoorzieningen voor scooters geplaatst. In totaal zijn er 20 vastzetvoorzieningen geplaatst. De FalcoLoops vastzetvoorziening is speciaal ontwikkeld voor scooters en bakfietsen.

FalcoLoop vastzetvoorziening

Scooters zijn tegenwoordig erg gewild. Dit transportmiddel is echter lastig te parkeren, vooral in de grote drukke steden. Voor gebruikers van scooters is het juist fijn dat hun relatief dure producten veilig gestald kan worden. De FalcoLoop is speciaal ontwikkeld voor scooters en buitenmodelfietsen. De werking van de vastzetvoorziening is eenvoudig en voor iedereen te gebruiken. De FalcoLoop is gemaakt van staal en thermisch verzinkt. Optioneel kan de vastzetvoorziening gepoedercoat worden in één van de 190 RAL-kleuren.

Parkeren scooters

Voor het parkeren van scooters biedt Falco diverse mogelijkheden. Zoals in Diemen, daar kunnen scooters vastgezet worden met de FalcoLoops vastzetvoorziening. Ook is het mogelijk om met de FalcoScooter afzetpanelen een parkeervak te creëren voor scooters. Hiermee wordt er duidelijk aangeduid dat de ruimte bestemd is voor het parkeren van scooters. Een voordeel van het dichte FalcoScooter afzetpaneel is dat er geen fietsen aan vastgemaakt kunnen worden. Een bijgaand voordeel is dat de Falcoscooter ook fungeert als windscherm, de kans is zo kleiner dat de scooter omvalt.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!