Back to top
Tawk.to

Vastzetvoorzieningen voor scooters op verschillende locaties in Diemen

Home Projecten Vastzetvoorzieningen voor scooters op verschillende locaties in Diemen

Op verschillende locaties in Diemen heeft Falco vastzetvoorzieningen voor scooters geplaatst. In totaal zijn er 20 vastzetvoorzieningen geplaatst. De FalcoLoops vastzetvoorziening is speciaal ontwikkeld voor scooters en bakfietsen.

FalcoLoop vastzetvoorziening

Scooters zijn tegenwoordig erg gewild. Dit transportmiddel is echter lastig te parkeren, vooral in de grote drukke steden. Voor gebruikers van scooters is het juist fijn dat hun relatief dure producten veilig gestald kan worden. De FalcoLoop is speciaal ontwikkeld voor scooters en buitenmodelfietsen. De werking van de vastzetvoorziening is eenvoudig en voor iedereen te gebruiken. De FalcoLoop is gemaakt van staal en thermisch verzinkt. Optioneel kan de vastzetvoorziening gepoedercoat worden in één van de 190 RAL-kleuren.

Parkeren scooters

Voor het parkeren van scooters biedt Falco diverse mogelijkheden. Zoals in Diemen, daar kunnen scooters vastgezet worden met de FalcoLoops vastzetvoorziening. Ook is het mogelijk om met de FalcoScooter afzetpanelen een parkeervak te creëren voor scooters. Hiermee wordt er duidelijk aangeduid dat de ruimte bestemd is voor het parkeren van scooters. Een voordeel van het dichte FalcoScooter afzetpaneel is dat er geen fietsen aan vastgemaakt kunnen worden. Een bijgaand voordeel is dat de Falcoscooter ook fungeert als windscherm, de kans is zo kleiner dat de scooter omvalt.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!