Back to top
Tawk.to

Varen en fietsen in Stellendam

Home Projecten Varen en fietsen in Stellendam

De Marina Stellendam is een prachtige zee-jachthaven, gelegen aan de Haringvliet bij de Haringvlietdam. De jachthaven heeft uitstekende voorzieningen, en sinds deze zomer kunnen fietsen geparkeerd worden in een op maat gemaakte FalcoLok 500.

Op maat gemaakt

Onze fietsenberging FalcoLok-500 is een populaire overkapping, voornamelijk door zijn flexibiliteit. Deze stalling is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden.

De constructie is opgebouwd uit stalen dakframes van het Falco G-profiel. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een fraaie boei van 15 cm hoog.  Standaard is de FalcoLok serie uitgevoerd met een aluzinc damwand profielplaat van 1 mm dik. Bij deze FalcoLok serie zijn er vele opties wat betreft wandbekleding. Marina Stellendam heeft gekozen voor gecertificeerd hardhouten schroten, met een dikte van 17 mm. Bijzonder aan deze stalling is dat de houten schroten horizontaal zijn aangebracht, doorgaans worden de schroten verticaal geplaatst.

Verlichting en techniek

De fietsenberging is geleverd inclusief elektronische dagschootontgrendelaar in verband met een aanwezig druppelsysteem.

Falco heeft de FalcoLok-500 voorzien van 2 armaturen inclusief LED verlichting. De bekabeling is netjes afgewerkt. Eveneens is er een bewegingsmelder met sensor geïnstalleerd.

Fietsenrekken

Binnenin de fietsenstalling zijn twee A11 fietsenrekken geplaatst. Het fietsenrek A11, ook wel de paperclip genoemd,  is al jaren het meest toegepaste fietsenrek en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De A11 is geschikt voor allerlei soorten fietsen. In Stellendam zijn twee enkelzijdige rekken geplaatst, 1 met 4 plaatsen en 1 met 6 plaatsen.

Advies

Onze projectadviseurs geven u graag advies over welke overkapping voor uw terrein het meest geschikt is, en welke fietsenrekken hier goed in passen. Overkappingen zijn niet via de webshop te verkrijgen, wij helpen u graag verder via de mail, telefoon, chat of tijdens een persoonlijk gesprek.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!