Back to top
Tawk.to

Uw parkeerplaats reserveren? Gebruik een parkeerbeugel!

Home Projecten Uw parkeerplaats reserveren? Gebruik een parkeerbeugel!

Vlakbij de historische binnenstad van Den Bosch is een nieuwe appartementenwijk gelegen: Willemspoort Zuid. Een auto parkeren kan een probleem opleveren. Bij elk appartement zit namelijk maar één parkeerplek. Het komt vaak voor dat bewoners met twee auto’s of bezoekers de auto parkeren waar dat eigenlijk niet mag. In opdracht van Heijmans Vastgoed leverden wij 78 stuks parkeerbeugels: dé oplossing waar sprake is van vaste parkeerplaatsen.

Parkeerplaatsreservering

Dankzij het vergrendelingsmechanisme is de parkeerbeugel de garantie voor een vrije parkeerplaats. De beugel wordt inclusief europrofielcilinder met 3 sleutels geleverd. Een betonplaat van ca. 310 kg neemt de parkeerbeugel in neergeklapte positie volledig op waardoor de kans op schade aan de beugel of auto minimaal is. De parkeerbeugel is ook leverbaar met rood reflecterende folie voor extra herkenbaarheid.

Compleet programma rond gebouw, straat, park en sportveld

Het productenpakket van Falco is uitgegroeid tot een modern en trendsettend scala aan fraaie en degelijke producten voor de buiteninrichting. Jaarlijks komen er veel nieuwe producten bij dankzij de eigen afdeling productontwikkeling. Bijna alle producten worden in eigen fabriek geproduceerd Deze combinatie zorgt voor een sterke partner waar u zelden mis vraagt. Het productenpakkeet bestaat uit o.a.:

Webshop

De parkeerbeugel is gemakkelijk te bestellen onze webshop. Na het eenvoudig aanmaken van een account kunnen de beugels besteld worden, de rekening komt achteraf. Toch eerst meer informatie? Wij adviseren u graag via de mail info@falco.nl, telefoon 0546 55 44 44 of via de chat.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!