Back to top
Tawk.to

Uw parkeerplaats reserveren? Gebruik een parkeerbeugel!

Home Projecten Uw parkeerplaats reserveren? Gebruik een parkeerbeugel!

Vlakbij de historische binnenstad van Den Bosch is een nieuwe appartementenwijk gelegen: Willemspoort Zuid. Een auto parkeren kan een probleem opleveren. Bij elk appartement zit namelijk maar één parkeerplek. Het komt vaak voor dat bewoners met twee auto’s of bezoekers de auto parkeren waar dat eigenlijk niet mag. In opdracht van Heijmans Vastgoed leverden wij 78 stuks parkeerbeugels: dé oplossing waar sprake is van vaste parkeerplaatsen.

Parkeerplaatsreservering

Dankzij het vergrendelingsmechanisme is de parkeerbeugel de garantie voor een vrije parkeerplaats. De beugel wordt inclusief europrofielcilinder met 3 sleutels geleverd. Een betonplaat van ca. 310 kg neemt de parkeerbeugel in neergeklapte positie volledig op waardoor de kans op schade aan de beugel of auto minimaal is. De parkeerbeugel is ook leverbaar met rood reflecterende folie voor extra herkenbaarheid.

Compleet programma rond gebouw, straat, park en sportveld

Het productenpakket van Falco is uitgegroeid tot een modern en trendsettend scala aan fraaie en degelijke producten voor de buiteninrichting. Jaarlijks komen er veel nieuwe producten bij dankzij de eigen afdeling productontwikkeling. Bijna alle producten worden in eigen fabriek geproduceerd Deze combinatie zorgt voor een sterke partner waar u zelden mis vraagt. Het productenpakkeet bestaat uit o.a.:

Webshop

De parkeerbeugel is gemakkelijk te bestellen onze webshop. Na het eenvoudig aanmaken van een account kunnen de beugels besteld worden, de rekening komt achteraf. Toch eerst meer informatie? Wij adviseren u graag via de mail info@falco.nl, telefoon 0546 55 44 44 of via de chat.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!