Back to top
Tawk.to

Uw parkeerplaats reserveren? Gebruik een parkeerbeugel!

Home Projecten Uw parkeerplaats reserveren? Gebruik een parkeerbeugel!

Vlakbij de historische binnenstad van Den Bosch is een nieuwe appartementenwijk gelegen: Willemspoort Zuid. Een auto parkeren kan een probleem opleveren. Bij elk appartement zit namelijk maar één parkeerplek. Het komt vaak voor dat bewoners met twee auto’s of bezoekers de auto parkeren waar dat eigenlijk niet mag. In opdracht van Heijmans Vastgoed leverden wij 78 stuks parkeerbeugels: dé oplossing waar sprake is van vaste parkeerplaatsen.

Parkeerplaatsreservering

Dankzij het vergrendelingsmechanisme is de parkeerbeugel de garantie voor een vrije parkeerplaats. De beugel wordt inclusief europrofielcilinder met 3 sleutels geleverd. Een betonplaat van ca. 310 kg neemt de parkeerbeugel in neergeklapte positie volledig op waardoor de kans op schade aan de beugel of auto minimaal is. De parkeerbeugel is ook leverbaar met rood reflecterende folie voor extra herkenbaarheid.

Compleet programma rond gebouw, straat, park en sportveld

Het productenpakket van Falco is uitgegroeid tot een modern en trendsettend scala aan fraaie en degelijke producten voor de buiteninrichting. Jaarlijks komen er veel nieuwe producten bij dankzij de eigen afdeling productontwikkeling. Bijna alle producten worden in eigen fabriek geproduceerd Deze combinatie zorgt voor een sterke partner waar u zelden mis vraagt. Het productenpakkeet bestaat uit o.a.:

Webshop

De parkeerbeugel is gemakkelijk te bestellen onze webshop. Na het eenvoudig aanmaken van een account kunnen de beugels besteld worden, de rekening komt achteraf. Toch eerst meer informatie? Wij adviseren u graag via de mail info@falco.nl, telefoon 0546 55 44 44 of via de chat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!