Back to top
Tawk.to

Unieke overkapping met lamellen!

Home Projecten Unieke overkapping met lamellen!

Falco maakte voor de NAM deze overkapping op maat ter bescherming van diverse installaties. De overkapping is afgewerkt met stalen lamellen voor een goede ventilatie.

Via partner Jorritsma Bouw is de overkapping op maat gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever.  Als basis is hiervoor de FalcoLok overkapping gebruikt.

Overkapping FalcoLok

De FalcoLok is een solide en een flexibele overkapping. Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en ook samen te stellen als berging bijvoorbeeld.

Bij deze serie heeft u vele wandkeuzes. De wandbekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. In dit geval zijn er stalen lamellen gebruikt.

Binnen de serie FalcoLok wordt de basis gevormd door het beginelement van 500x398 cm. Deze kan vervolgens via zijwanden, kopwanden, looppadafsluitingen en deuren afgebouwd worden. Vervolgens kan dit systeem via aanbouwvakken in de diepte vergroot worden.

Opbouw overkapping

De overkapping is volgens tekening voorzien van lamellen type ST-050 HF. De staanders zijn voorzien van aangegoten betonvoeten en dak afmeting is 2,4x9 meter. De constructie en wandelementen waarop de lamellen worden gemonteerd zijn gepoedercoat in RAL 6003, olijfgroen.

Overkapping voor uw terrein?

Voor een overkapping op maat op uw terrein bel of mail naar Falco, onze projectadviseurs helpen u graag verder!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!