Back to top
Tawk.to

Unieke overkapping met lamellen!

Home Projecten Unieke overkapping met lamellen!

Falco maakte voor de NAM deze overkapping op maat ter bescherming van diverse installaties. De overkapping is afgewerkt met stalen lamellen voor een goede ventilatie.

Via partner Jorritsma Bouw is de overkapping op maat gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever.  Als basis is hiervoor de FalcoLok overkapping gebruikt.

Overkapping FalcoLok

De FalcoLok is een solide en een flexibele overkapping. Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en ook samen te stellen als berging bijvoorbeeld.

Bij deze serie heeft u vele wandkeuzes. De wandbekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. In dit geval zijn er stalen lamellen gebruikt.

Binnen de serie FalcoLok wordt de basis gevormd door het beginelement van 500x398 cm. Deze kan vervolgens via zijwanden, kopwanden, looppadafsluitingen en deuren afgebouwd worden. Vervolgens kan dit systeem via aanbouwvakken in de diepte vergroot worden.

Opbouw overkapping

De overkapping is volgens tekening voorzien van lamellen type ST-050 HF. De staanders zijn voorzien van aangegoten betonvoeten en dak afmeting is 2,4x9 meter. De constructie en wandelementen waarop de lamellen worden gemonteerd zijn gepoedercoat in RAL 6003, olijfgroen.

Overkapping voor uw terrein?

Voor een overkapping op maat op uw terrein bel of mail naar Falco, onze projectadviseurs helpen u graag verder!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!