Back to top
Tawk.to

Uitneembare palen en afvalbakken voor terrein Arentheem College

Home Projecten Uitneembare palen en afvalbakken voor terrein Arentheem College

Het Arentheem College in Velp heeft een aantal verkeersvoorzieningen en afvalbakken geplaatst op het schoolplein en parkeerplaats. Veilig op weg met Falco!

Uitneembare palen en kiwisluis

Op het terrein van het college is een Kiwisluis met draaihek geplaatst. Hierdoor hebben alleen voetgangers toegang tot het plein en bij uitzondering ook auto’s omdat het draaihek eenvoudig te openen is.

Daarnaast zijn er diverse uitneembare Bowler palen in verkeersgrijs gepoedercoat. De palen zijn eenvoudig uit te nemen door de driekantsleutel. Door de sleutel te plaatsen kan de paal makkelijk uit de bevestiging worde getrokken zodat er tijdelijk toegang verleend kan worden.

Ook zijn er uitneembare palen in verkeersgrijs gepoedercoat en  afgewerkt met witte reflecterende folie. Reflecterend folie vergroot de zichtbaarheid en daarmee de veiligheid van gebruikers.

Afvalbakken voor buiten in regenboogkleuren

Dat kan ook bij Falco, de afvalbakken FalcoJona zijn in allerlei kleuren gepoedercoat. Het aantal van 22 stuks FalcoJona afvalbakken zorgt voor een mooie regenboog aan kleuren op het plein. Gebruikte kleuren zijn o.a. geelgroen, helder oranje, lichtgroen, meloengeel, oudroze en signaalviolet.

Advies over uw terreininrichting?

Wilt u informatie over hoe uw terrein in te richten? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor advies, dat is ook mogelijk op locatie.

Meer informatie over de geplaatste producten?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!