Back to top
Tawk.to

Uitneembare palen en afvalbakken voor terrein Arentheem College

Home Projecten Uitneembare palen en afvalbakken voor terrein Arentheem College

Het Arentheem College in Velp heeft een aantal verkeersvoorzieningen en afvalbakken geplaatst op het schoolplein en parkeerplaats. Veilig op weg met Falco!

Uitneembare palen en kiwisluis

Op het terrein van het college is een Kiwisluis met draaihek geplaatst. Hierdoor hebben alleen voetgangers toegang tot het plein en bij uitzondering ook auto’s omdat het draaihek eenvoudig te openen is.

Daarnaast zijn er diverse uitneembare Bowler palen in verkeersgrijs gepoedercoat. De palen zijn eenvoudig uit te nemen door de driekantsleutel. Door de sleutel te plaatsen kan de paal makkelijk uit de bevestiging worde getrokken zodat er tijdelijk toegang verleend kan worden.

Ook zijn er uitneembare palen in verkeersgrijs gepoedercoat en  afgewerkt met witte reflecterende folie. Reflecterend folie vergroot de zichtbaarheid en daarmee de veiligheid van gebruikers.

Afvalbakken voor buiten in regenboogkleuren

Dat kan ook bij Falco, de afvalbakken FalcoJona zijn in allerlei kleuren gepoedercoat. Het aantal van 22 stuks FalcoJona afvalbakken zorgt voor een mooie regenboog aan kleuren op het plein. Gebruikte kleuren zijn o.a. geelgroen, helder oranje, lichtgroen, meloengeel, oudroze en signaalviolet.

Advies over uw terreininrichting?

Wilt u informatie over hoe uw terrein in te richten? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor advies, dat is ook mogelijk op locatie.

Meer informatie over de geplaatste producten?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!