Back to top
Tawk.to

Tweeledige overkapping bij Albert Heijn XL, Alkmaar

Home Projecten Tweeledige overkapping bij Albert Heijn XL, Alkmaar

Deze op maat gemaakte overkapping bij Albert Heijn XL in Alkmaar is afsluitbaar en bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde compartimenten: een fietsenstalling van vijf bij vijf meter en een berging van vijf bij drie meter.

FalcoLok als basis

De basis van deze stalling van 500x800 cm met een hoogte van 210/225 cm is onze FalcoLok-500 overkapping. De overkapping bij de Albert Heijn heeft wanden van dubbelstaafs traliepanelen. De deuren zijn bekleed met FSC® gecertificeerde hardhouten open latten. De berging heeft twee deuren: een dubbele deur voor het gedeelte van de materialen berging en een enkele draaideur voor de fietsenstalling. Beide deuren zijn af te sluiten met een cilinderslot. De fietsenstalling wordt van de berging gescheiden door middel van een tussenwand die eveneens bekleed is met FSC® gecertificeerde hardhouten open latten.

Vandalismebestendig

De FalcoLok overkappingen zijn vandalismebestendig en opgebouwd uit een stalen dakframe met een rondom lopende goot en een boei van 15 cm hoog. De boei van de overkapping bij de Albert Heijn in Alkmaar is gepoedercoat in RAL 7016, antracietgrijs (niet standaard). De serie is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden. De wanden worden opgebouwd uit een stalen, thermisch verzinkt frame. Op het stalen frame wordt de wandbekleding gemonteerd. De keuze aan wandbekleding is zeer ruim!

Fietsenrekken

Voor de fietsenstalling zijn FalcoSound fietsenrekken geleverd, waarin 24 fietsen geplaatst kunnen worden. De bijzondere vorm van de wielbeugels van het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel. Hierbij is het uitgangspunt dat van wielrennersfiets tot mountainbike gestald kan worden. 

Op maat gemaakt

De berging en fietsenstalling zijn op maat gemaakt voor De Albert Heijn XL in Alkmaar. Ook een op maat gemaakt overkapping nodig? De mogelijkheden zijn legio omdat Falco een ontwerpafdeling en een productie-afdeling in huis heeft. Een VCA gecertificeerd Falco montageteam plaatsen de producten op locatie en dragen eventueel zorg de herbestrating. Wij verzorgen uw project van begin tot eind!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!