Back to top
Tawk.to

Tweeledige overkapping bij Albert Heijn XL, Alkmaar

Home Projecten Tweeledige overkapping bij Albert Heijn XL, Alkmaar

Deze op maat gemaakte overkapping bij Albert Heijn XL in Alkmaar is afsluitbaar en bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde compartimenten: een fietsenstalling van vijf bij vijf meter en een berging van vijf bij drie meter.

FalcoLok als basis

De basis van deze stalling van 500x800 cm met een hoogte van 210/225 cm is onze FalcoLok-500 overkapping. De overkapping bij de Albert Heijn heeft wanden van dubbelstaafs traliepanelen. De deuren zijn bekleed met FSC® gecertificeerde hardhouten open latten. De berging heeft twee deuren: een dubbele deur voor het gedeelte van de materialen berging en een enkele draaideur voor de fietsenstalling. Beide deuren zijn af te sluiten met een cilinderslot. De fietsenstalling wordt van de berging gescheiden door middel van een tussenwand die eveneens bekleed is met FSC® gecertificeerde hardhouten open latten.

Vandalismebestendig

De FalcoLok overkappingen zijn vandalismebestendig en opgebouwd uit een stalen dakframe met een rondom lopende goot en een boei van 15 cm hoog. De boei van de overkapping bij de Albert Heijn in Alkmaar is gepoedercoat in RAL 7016, antracietgrijs (niet standaard). De serie is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden. De wanden worden opgebouwd uit een stalen, thermisch verzinkt frame. Op het stalen frame wordt de wandbekleding gemonteerd. De keuze aan wandbekleding is zeer ruim!

Fietsenrekken

Voor de fietsenstalling zijn FalcoSound fietsenrekken geleverd, waarin 24 fietsen geplaatst kunnen worden. De bijzondere vorm van de wielbeugels van het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel. Hierbij is het uitgangspunt dat van wielrennersfiets tot mountainbike gestald kan worden. 

Op maat gemaakt

De berging en fietsenstalling zijn op maat gemaakt voor De Albert Heijn XL in Alkmaar. Ook een op maat gemaakt overkapping nodig? De mogelijkheden zijn legio omdat Falco een ontwerpafdeling en een productie-afdeling in huis heeft. Een VCA gecertificeerd Falco montageteam plaatsen de producten op locatie en dragen eventueel zorg de herbestrating. Wij verzorgen uw project van begin tot eind!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!