Back to top
Tawk.to

Twee Relaxbanken in Zevenbergen geplaatst voor programma

Home Projecten Twee Relaxbanken in Zevenbergen geplaatst voor programma

Voor het programma Heel Holland Helpt heeft Falco 2 Relax banken geplaatst. De zogenaamde “Hangouderen” kregen de hulp van de gemeente Zevenbergen. Het idee achter het programma met Wendy van Dijk is dat wekelijks vijftig willekeurige mensen duizend euro krijgen en de opdracht daar iets goeds mee te doen voor een ander. Met de videocamera die ze meekrijgen maken ze een verslag van hun goede daad. De gemeente heeft vervolgens Falco BV benaderd voor een passende oplossing. Vrijdag 26 okt ‘07 was de plaatsing in de feestelijke uitzending te zien.

De steunen zijn voorzien van slotgaten voor montage op de ondergrond of op bij te bestellen prefab fundatie. Door het toepassen van meerdere banksteunen creëert u armleuningen die zorgen dat er individuele zitplaatsten ontstaan. Via de grote keuze uit standaard RAL kleuren kunt u door de banksteunen te poedercoaten de FalcoRelax extra cachet geven. Met de FalcoRelax kiest u een mooie, sterke zitbank met een prima ‘zit’. De FalcoRelax wordt, afhankelijk van de lengte, voorgemonteerd geleverd met FSC houtdelen. De enkelzijdige FalcoRelax is leverbaar in een lengte van 195 cm met 2 of 3 banksteunen. Naast de FalcoRelax met rugleuning is ook een model zonder rug en een dubbelzijdige uitvoering leverbaar.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!