Back to top
Tawk.to

Twee Relaxbanken in Zevenbergen geplaatst voor programma

Home Projecten Twee Relaxbanken in Zevenbergen geplaatst voor programma

Voor het programma Heel Holland Helpt heeft Falco 2 Relax banken geplaatst. De zogenaamde “Hangouderen” kregen de hulp van de gemeente Zevenbergen. Het idee achter het programma met Wendy van Dijk is dat wekelijks vijftig willekeurige mensen duizend euro krijgen en de opdracht daar iets goeds mee te doen voor een ander. Met de videocamera die ze meekrijgen maken ze een verslag van hun goede daad. De gemeente heeft vervolgens Falco BV benaderd voor een passende oplossing. Vrijdag 26 okt ‘07 was de plaatsing in de feestelijke uitzending te zien.

De steunen zijn voorzien van slotgaten voor montage op de ondergrond of op bij te bestellen prefab fundatie. Door het toepassen van meerdere banksteunen creëert u armleuningen die zorgen dat er individuele zitplaatsten ontstaan. Via de grote keuze uit standaard RAL kleuren kunt u door de banksteunen te poedercoaten de FalcoRelax extra cachet geven. Met de FalcoRelax kiest u een mooie, sterke zitbank met een prima ‘zit’. De FalcoRelax wordt, afhankelijk van de lengte, voorgemonteerd geleverd met FSC houtdelen. De enkelzijdige FalcoRelax is leverbaar in een lengte van 195 cm met 2 of 3 banksteunen. Naast de FalcoRelax met rugleuning is ook een model zonder rug en een dubbelzijdige uitvoering leverbaar.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!