Back to top
Tawk.to

Triangel fietsenrekken voor gemeente Leiden

Home Projecten Triangel fietsenrekken voor gemeente Leiden

De gemeente Leiden kiest voor gebruiksvriendelijke fietsenrekken voor haar inwoners gecombineerd met design; de Triangel fietsenrekken van Falco. Het fietsparkeersysteem Triangel-10 is gebruiksvriendelijk!

Fiets parkeren?

Leiden is een echte fietsstad en wil dat ook graag behouden. Om de bereikbaarheid te verbeteren is er volop aandacht voor de fietser en daarom ook aandacht voor ruimte en goede voorzieningen om de fiets te parkeren.

Het Triangel fietsenrek is op diverse locaties in de gemeente Leiden geplaatst. Hiermee worden 62 fietsparkeerplaatsen gecreëerd in het centrum voor de inwoners van Leiden.

Fietsenrek Triangel-10

Het fietsenrek Triangel-10 is ontworpen door Falco en wordt ook in onze eigen fabriek in Vriezenveen (ov) geproduceerd. De fietsvriendelijke wielbeugel en de buis die zich naar de gebruiker toe buigt maakt het een gebruiksvriendelijk en kwalitatief goed fietsparkeersysteem.

Het fietsenrek bestaat uit een lage en hoge fietsplaats, dit voorkomt dat fietssturen in elkaar verstrengeld raken. De fietsenrekken worden geplaatst met een h.o.h. afstand van 37,5 cm.

Daarnaast heeft dit Triangel 10 fietsenrek een dubbel oog bevestigd aan het uiteinde van de tussenbuis. Hiermee kan de fietser zijn of haar fiets extra op slot zetten met een kettingslot.

Advies fietsparkeren

Wilt u ook een fietsparkeeradvies voor uw gemeente? Neem contact op met Falco voor een vrijblijvende afspraak bij u op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Meer informatie over het fietsenrek Triangel-10.

Foto's: ipv Delft

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!