Back to top
Tawk.to

Triangel fietsenrekken voor gemeente Leiden

Home Projecten Triangel fietsenrekken voor gemeente Leiden

De gemeente Leiden kiest voor gebruiksvriendelijke fietsenrekken voor haar inwoners gecombineerd met design; de Triangel fietsenrekken van Falco. Het fietsparkeersysteem Triangel-10 is gebruiksvriendelijk!

Fiets parkeren?

Leiden is een echte fietsstad en wil dat ook graag behouden. Om de bereikbaarheid te verbeteren is er volop aandacht voor de fietser en daarom ook aandacht voor ruimte en goede voorzieningen om de fiets te parkeren.

Het Triangel fietsenrek is op diverse locaties in de gemeente Leiden geplaatst. Hiermee worden 62 fietsparkeerplaatsen gecreëerd in het centrum voor de inwoners van Leiden.

Fietsenrek Triangel-10

Het fietsenrek Triangel-10 is ontworpen door Falco en wordt ook in onze eigen fabriek in Vriezenveen (ov) geproduceerd. De fietsvriendelijke wielbeugel en de buis die zich naar de gebruiker toe buigt maakt het een gebruiksvriendelijk en kwalitatief goed fietsparkeersysteem.

Het fietsenrek bestaat uit een lage en hoge fietsplaats, dit voorkomt dat fietssturen in elkaar verstrengeld raken. De fietsenrekken worden geplaatst met een h.o.h. afstand van 37,5 cm.

Daarnaast heeft dit Triangel 10 fietsenrek een dubbel oog bevestigd aan het uiteinde van de tussenbuis. Hiermee kan de fietser zijn of haar fiets extra op slot zetten met een kettingslot.

Advies fietsparkeren

Wilt u ook een fietsparkeeradvies voor uw gemeente? Neem contact op met Falco voor een vrijblijvende afspraak bij u op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Meer informatie over het fietsenrek Triangel-10.

Foto's: ipv Delft

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!