Back to top
Tawk.to

Triangel fietsenrekken voor gemeente Leiden

Home Projecten Triangel fietsenrekken voor gemeente Leiden

De gemeente Leiden kiest voor gebruiksvriendelijke fietsenrekken voor haar inwoners gecombineerd met design; de Triangel fietsenrekken van Falco. Het fietsparkeersysteem Triangel-10 is gebruiksvriendelijk!

Fiets parkeren?

Leiden is een echte fietsstad en wil dat ook graag behouden. Om de bereikbaarheid te verbeteren is er volop aandacht voor de fietser en daarom ook aandacht voor ruimte en goede voorzieningen om de fiets te parkeren.

Het Triangel fietsenrek is op diverse locaties in de gemeente Leiden geplaatst. Hiermee worden 62 fietsparkeerplaatsen gecreëerd in het centrum voor de inwoners van Leiden.

Fietsenrek Triangel-10

Het fietsenrek Triangel-10 is ontworpen door Falco en wordt ook in onze eigen fabriek in Vriezenveen (ov) geproduceerd. De fietsvriendelijke wielbeugel en de buis die zich naar de gebruiker toe buigt maakt het een gebruiksvriendelijk en kwalitatief goed fietsparkeersysteem.

Het fietsenrek bestaat uit een lage en hoge fietsplaats, dit voorkomt dat fietssturen in elkaar verstrengeld raken. De fietsenrekken worden geplaatst met een h.o.h. afstand van 37,5 cm.

Daarnaast heeft dit Triangel 10 fietsenrek een dubbel oog bevestigd aan het uiteinde van de tussenbuis. Hiermee kan de fietser zijn of haar fiets extra op slot zetten met een kettingslot.

Advies fietsparkeren

Wilt u ook een fietsparkeeradvies voor uw gemeente? Neem contact op met Falco voor een vrijblijvende afspraak bij u op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Meer informatie over het fietsenrek Triangel-10.

Foto's: ipv Delft

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!