Back to top
Tawk.to

Transparante fietsoverkapping bij Bejo Zaden, Warmenhuizen

Home Projecten Transparante fietsoverkapping bij Bejo Zaden, Warmenhuizen

Bij Bejo Zaden in Warmenhuizen staat een FalcoSail fietsoverkapping met FalcoSound fietsenrekken.

Transparante overkapping

De succesvolle FalcoSail overkapping is een transparante fietsoverkapping die multifunctioneel is. Door gebruik te maken van helder polycarbonaat dak en wanden blijft de omgeving goed zichtbaar en domineert de overkapping de omgeving niet. Bovendien is sociale controle van buitenaf goed mogelijk. 

Modulair

Door de grote inloophoogte en diepte van de fietsoverkapping heeft de FalcoSail een groot gebruikersgemak. Deze fietsoverkapping is oneindig te verlengen omdat het een modulair systeem is. De fietsenstalling bij Bejo Zaden bestaat uit vier vakken van vier meter en heeft daarmee een lengte van 16 meter! 

Fietsenrekken

In het eerste vak van de overkapping staan geen fietsenrekken, hier is ruimte om bijvoorbeeld bakfietsen, scooters en motoren te parkeren. In de overige drie vakken staan FalcoSound fietsenrekken. De acht enkelzijdige rekken bieden plaats aan 36 fietsen.

Advies

In het voortraject van dit project is er intensief contact geweest tussen de klant en Falco’s projectadviseur en de ontwerpafdeling om tot een goed ontwerp te komen. Wilt u ook een afspraak met één van onze projectadviseurs, dan kunt u telefonisch contact opnemen (0546 55 44 44) of via de mail (info@falco.nl).

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!