Back to top
Tawk.to

Transparante fietsoverkapping bij Bejo Zaden, Warmenhuizen

Home Projecten Transparante fietsoverkapping bij Bejo Zaden, Warmenhuizen

Bij Bejo Zaden in Warmenhuizen staat een FalcoSail fietsoverkapping met FalcoSound fietsenrekken.

Transparante overkapping

De succesvolle FalcoSail overkapping is een transparante fietsoverkapping die multifunctioneel is. Door gebruik te maken van helder polycarbonaat dak en wanden blijft de omgeving goed zichtbaar en domineert de overkapping de omgeving niet. Bovendien is sociale controle van buitenaf goed mogelijk. 

Modulair

Door de grote inloophoogte en diepte van de fietsoverkapping heeft de FalcoSail een groot gebruikersgemak. Deze fietsoverkapping is oneindig te verlengen omdat het een modulair systeem is. De fietsenstalling bij Bejo Zaden bestaat uit vier vakken van vier meter en heeft daarmee een lengte van 16 meter! 

Fietsenrekken

In het eerste vak van de overkapping staan geen fietsenrekken, hier is ruimte om bijvoorbeeld bakfietsen, scooters en motoren te parkeren. In de overige drie vakken staan FalcoSound fietsenrekken. De acht enkelzijdige rekken bieden plaats aan 36 fietsen.

Advies

In het voortraject van dit project is er intensief contact geweest tussen de klant en Falco’s projectadviseur en de ontwerpafdeling om tot een goed ontwerp te komen. Wilt u ook een afspraak met één van onze projectadviseurs, dan kunt u telefonisch contact opnemen (0546 55 44 44) of via de mail (info@falco.nl).

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!