Back to top
Tawk.to

Transparante fietsoverkapping bij bedrijf

Home Projecten Transparante fietsoverkapping bij bedrijf

Bij een bedrijf in Ridderkerk is een transparante fietsoverkapping geplaatst. 

Transparante fietsoverkapping FalcoLite

Onze overkappingen zijn modulair opgebouwd; ze bestaan uit een beginvak en naar wens een aantal aanbouwvakken.  In dit geval is gekozen voor drie aabouwvakken. De FalcoLite combi overkapping bestaat uit twee enkelzijdige FalcoLite overkappingen. Het looppad wordt ook overdekt. De FalcoLite is een stevige en onderhoudsvrije overkapping door de thermisch verzinkte uitvoering en het gebruik van polycarbonaat. Polycarbonaat is een hoogwaardig en werkbaar materiaal dat 250 keer sterker is dan glas. Uitermate geschikt voor dak- en zijbekleding voor overkappingen. 
De stalen constructie van de overkapping kan gepoedercoat worden in elke gewenste RAL-kleur; De klant in Ridderkerk heeft gekozen voor een zwart grijze kleur.

Inrichting bedrijventerrein met fietsoverkappingen en/ of straatmeubilair

Falco heeft een breed assortiment om een bedrijventerrein in te richten. Fietsparkeren voor bezoekers en medewerkers met onze overkappingen en fietsenrekken en voor in de pauze comfortabele buitenbanken en afvalbakken om het terrein netjes te houden.

Bekijk ons Pinterest bord Bedrijventerrein inrichten voor meer projecten. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek met 1 van onze projectadviseurs? Neem contact op via het formulier op de website, bel naar 0546 55 44 44 of stuur een mail naar info@falco.nl/

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!