Back to top
Tawk.to

Transparante fietsenstalling bij RIBW Groep Overijssel

Home Projecten Transparante fietsenstalling bij RIBW Groep Overijssel

RIBW Groep Overijssel heeft onlangs een FalcoLite fietsoverkapping door Falco laten produceren en monteren. In de overkapping zijn A-11 fietsenrekken geplaatst. Hiermee is een mooie en transparante fietsenstalling gecreëerd voor de medewerkers en bezoekers van het RIBW. Veilig en betrouwbaar fietsparkeren met Falco.

Succesvolle fietsenstalling

De FalcoLite is een succesvolle fietsoverkapping in het Falco assortiment: een doorzichtige, kwartronde. Door de transparantie blijft de omgeving rondom de fietsoverkapping zichtbaar en vermindert het de dominantie van de overkapping in de omgeving. Bovendien is sociale controle van buitenaf goed mogelijk.  De FalcoLite is modulair. De overkapping bij RIBW is opgebouwd uit één beginvak van drie meter en verlengd met vier aanbouwvakken van elk drie meter.

De FalcoLite is verkrijgbaar in verschilende uitvoeringen. Naast de enkelzijdige uitvoering die bij RIBW geplaatst is, is een dubbelzijdige overkapping of een combi overkapping met looppadafsluiting.

Fietsenrekken

In de 15 meter lange fietsenstalling zijn A-11 fietsenrekken geplaatst, waarin 35 fietsen geplaatst kunnen worden. Het populaire A-11 fietsenrek is opgebouwd uit een stalen basisframe van hoekstaal met daarop wielbeugels in paparclip-vorm.

Zorg

Falco levert regelmatig overkappingen en fietsparkeersystemen aan zorginstellingen. Bekijk ons Pinterest bord Buitenterrein zorginstelling inrichten voor meer projecten die Falco heeft uitgevoerd in de zorg sector.

NEN-EN 1090

“Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”, dat is de missie van Falco. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees fietsenstalling) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!