Back to top
Tawk.to

Terreininrichting voor Ziekenhuis Ruwaard, Putten

Home Projecten Terreininrichting voor Ziekenhuis Ruwaard, Putten

Voor het ziekenhuis Ruwaard te Putten zijn FalcoSpan rokersoverkappingen ingericht met FalcoPerfo banken; duurzaam en mooi! Met afvalbakken en asbakken aan beide zijden is dit een mooie en droge rookplek geworden voor bezoekers van het ziekenhuis in Putten.

Varianten rokersoverkappingen

De twee FalcoSpan rokersoverkappingen bestaan uit een enkelzijdig overkapping, met een totale lengte van 564 cm., een diepte van 222 cm. en hoogte 210 cm. Eén FalcoSpan is uitgevoerd met wandelementen van veiligheidsglas en één overkapping is zonder wandelementen uitgevoerd, een open overkapping. Deze is bij de ingang van het ziekenhuis
geplaatst.
De overkapping uitgevoerd met wandelementen van veiligheidsglas hebben een dikte van 8 mm. De wandelementen van veiligheidsglas worden gemonteerd via glasklemlijsten, gepoedercoat in RAL 9007, kleur grijsaluminium. Ook de andere thermisch verzinkte stalen constructie van de overkapping zijn gepoedercoat in de kleur grijsaluminium.

Asbakken onmisbaar

De rokersoverkappingen zijn ook uitgerust met asbakken. De asbakken voor buiten hebben een flinke inhoud en zijn eenvoudig te legen via een 3-kant sleutel. De asbak wordt afgedekt met een rooster en heeft een aflopend deel waar de sigaret uitgedrukt kan worden.

Terrein met afvalbakken

Het parkeerterrein is ingericht met afvalbakken voor een schone omgeving. De afvalbakken hebben een inhoud van 40 liter, zijn gemaakt van duurzaam thermisch verzinkt staal en hebben een doorlopende beugel met kap die de afvalbak afdekt. Deze afvalbakken zijn in dezelfde kleur gepoedercoat zodat de uitstraling gelijk is voor de buitenproducten in de omgeving van het ziekenhuis. Een aantal asbakken zijn gemonteerd aan de afvalbakken.

Duurzame materialen

De materialen zijn duurzaam door hun lange levensduur en het materiaal is te hergebruiken. Staal is bijvoorbeeld een 100% recyclebaar materiaal, ook de zinklaag die wordt aangebracht met thermisch verzinken is te scheiden en herbruikbaar.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!