Back to top
Tawk.to

Terreininrichting voor Pentas Moulding op bedrijvenpark

Home Projecten Terreininrichting voor Pentas Moulding op bedrijvenpark

Voor het Twentse bedrijf Pentas, gevestigd op het Bedrijvenpark Twente heeft Falco 12 FalcoPark zitbanken geproduceerd en 3 tafels FalcoPark.  Er stond al een Falco fietsoverkapping op het terrein van Pentas.

FalcoPark straatmeubilair

De serie FalcoPark straatmeubilair bestaat  uit een buitenbank zonder rug, een buitenbank met rug en een tafel. Bij Pentas zijn alle drie de producten uit de serie geplaatst. Zes banken met rug, 6 banken zonder rug en 3 tafels. Voor de de FalcoPark serie zijn de volgende materialen gebruikt:  onbehandeld FSC® gecertificeerd hardhout en betonnen bank/ tafelpoten.

FalcoTel-E

In 2017 plaatste Falco al enkele overkappingen FalcoTel-E. Deze overkappingen worden gebruikt om fietsen en scooters onder te parkeren. Het dak van de fietsoverkapping is bekleed met  een dak van aluzinc profielplaten.

Fietsenrekken

Om fietsen van medewerkers goed te parkeren zijn er fietsenrekken van het model Ideaal 2.0 geplaatst. Het gaat om 2 fietsenrekken met ieder 6 plaatsen. De rekken hebben een h.o.h. van 40cm.

Bedrijventerrein inrichten

Voor het inrichten van een bedrijventerrein heeft Falco diverse producten, zoals overkappingen voor het parkeren van fietsen of scooters, fietsenrekken, verkeersvoorzieningen zoals paaltjes bent u bij Falco op het juiste adres.

Op ons Pinterest bord Bedrijventerrein inrichten kunt u projecten bekijken die hebben uitgevoerd op een bedrijventerrein. U kunt ook contact opnemen met één van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder. Ook een vrijblijvend bezoek op locatie is desgewenst mogelijk. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!