Back to top
Tawk.to

Terreininrichting voor Pentas Moulding op bedrijvenpark

Home Projecten Terreininrichting voor Pentas Moulding op bedrijvenpark

Voor het Twentse bedrijf Pentas, gevestigd op het Bedrijvenpark Twente heeft Falco 12 FalcoPark zitbanken geproduceerd en 3 tafels FalcoPark.  Er stond al een Falco fietsoverkapping op het terrein van Pentas.

FalcoPark straatmeubilair

De serie FalcoPark straatmeubilair bestaat  uit een buitenbank zonder rug, een buitenbank met rug en een tafel. Bij Pentas zijn alle drie de producten uit de serie geplaatst. Zes banken met rug, 6 banken zonder rug en 3 tafels. Voor de de FalcoPark serie zijn de volgende materialen gebruikt:  onbehandeld FSC® gecertificeerd hardhout en betonnen bank/ tafelpoten.

FalcoTel-E

In 2017 plaatste Falco al enkele overkappingen FalcoTel-E. Deze overkappingen worden gebruikt om fietsen en scooters onder te parkeren. Het dak van de fietsoverkapping is bekleed met  een dak van aluzinc profielplaten.

Fietsenrekken

Om fietsen van medewerkers goed te parkeren zijn er fietsenrekken van het model Ideaal 2.0 geplaatst. Het gaat om 2 fietsenrekken met ieder 6 plaatsen. De rekken hebben een h.o.h. van 40cm.

Bedrijventerrein inrichten

Voor het inrichten van een bedrijventerrein heeft Falco diverse producten, zoals overkappingen voor het parkeren van fietsen of scooters, fietsenrekken, verkeersvoorzieningen zoals paaltjes bent u bij Falco op het juiste adres.

Op ons Pinterest bord Bedrijventerrein inrichten kunt u projecten bekijken die hebben uitgevoerd op een bedrijventerrein. U kunt ook contact opnemen met één van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder. Ook een vrijblijvend bezoek op locatie is desgewenst mogelijk. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!