Back to top
Tawk.to

Terreininrichting voor Pentas Moulding op bedrijvenpark

Home Projecten Terreininrichting voor Pentas Moulding op bedrijvenpark

Voor het Twentse bedrijf Pentas, gevestigd op het Bedrijvenpark Twente heeft Falco 12 FalcoPark zitbanken geproduceerd en 3 tafels FalcoPark.  Er stond al een Falco fietsoverkapping op het terrein van Pentas.

FalcoPark straatmeubilair

De serie FalcoPark straatmeubilair bestaat  uit een buitenbank zonder rug, een buitenbank met rug en een tafel. Bij Pentas zijn alle drie de producten uit de serie geplaatst. Zes banken met rug, 6 banken zonder rug en 3 tafels. Voor de de FalcoPark serie zijn de volgende materialen gebruikt:  onbehandeld FSC® gecertificeerd hardhout en betonnen bank/ tafelpoten.

FalcoTel-E

In 2017 plaatste Falco al enkele overkappingen FalcoTel-E. Deze overkappingen worden gebruikt om fietsen en scooters onder te parkeren. Het dak van de fietsoverkapping is bekleed met  een dak van aluzinc profielplaten.

Fietsenrekken

Om fietsen van medewerkers goed te parkeren zijn er fietsenrekken van het model Ideaal 2.0 geplaatst. Het gaat om 2 fietsenrekken met ieder 6 plaatsen. De rekken hebben een h.o.h. van 40cm.

Bedrijventerrein inrichten

Voor het inrichten van een bedrijventerrein heeft Falco diverse producten, zoals overkappingen voor het parkeren van fietsen of scooters, fietsenrekken, verkeersvoorzieningen zoals paaltjes bent u bij Falco op het juiste adres.

Op ons Pinterest bord Bedrijventerrein inrichten kunt u projecten bekijken die hebben uitgevoerd op een bedrijventerrein. U kunt ook contact opnemen met één van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder. Ook een vrijblijvend bezoek op locatie is desgewenst mogelijk. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!