Back to top
Tawk.to

Terreininrichting met straatmeubilair en berging

Home Projecten Terreininrichting met straatmeubilair en berging

Er zijn negen FalcoPerfo banken, zes bijpassende afvalbakken PerfoRound en een asbak met staander gebruikt. Daarnaast zijn er vier FalcoLinea banken met zeven bijpassende Linea-afvalbakken geplaatst, gepoedercoat in RAL 7016 antracietgrijs. Deze series straatmeubilair zijn ontworpen én gemaakt door Falco.

FalcoLinea-bank
Het ontwerp van de bank met rugleuning is gebaseerd op de S-vorm. Hierdoor heeft de zitbank met rugleuning geen steunen aan de achterkant. De voetplaat van de Linea-bank geeft genoeg tegenwicht en stabiliteit. Het straatmeubilair van de FalcoLinea is onderhoudsarm. De hardhouten delen vergrijzen wel na verloop van tijd. Het is mogelijk het hardhout te behandelen met olie, blanke lak of verf.

FalcoLinea-afvalbak
De afvalbak heeft een vierkante inworpopening aan de bovenzijde en is voorzien van een driekantslot waar een driekantsleutel op past. De houten delen van de afvalbak worden omvat door de zwarte stripstalen. Een mooi en robuust ontwerp voor een afvalbak. Met een inhoud van maar liefst 80 liter. Inworpopening is190x240 mm.

Perfobank zonder rug
Een niet te opvallende en fraaie oplossing is de geperforeerde bank zonder rugleuning. De bank is naar RAL kleur te poedercoaten zodat deze bank juist opvalt of opgaat in zijn omgeving.

PerfoRound afvalbak
De afvalbakken FalcoPerfo zijn mooi om te zien en daarnaast ook stabiel en stevig uitgevoerd. De serie wordt vaak samen met de bankenserie FalcoPerfo gecombineerd.

Complete series
De FalcoLinea serie bestaat uit banken met en zonder rugleuning, een stoel en afvalbak. De
FalcoPerfo serie is een vandalismebestendige serie straatmeubilair met allerlei soorten banken, afvalbakken, een picknickset en tafel. 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!