Back to top
Tawk.to

Terreininrichting met straatmeubilair en berging

Home Projecten Terreininrichting met straatmeubilair en berging

Er zijn negen FalcoPerfo banken, zes bijpassende afvalbakken PerfoRound en een asbak met staander gebruikt. Daarnaast zijn er vier FalcoLinea banken met zeven bijpassende Linea-afvalbakken geplaatst, gepoedercoat in RAL 7016 antracietgrijs. Deze series straatmeubilair zijn ontworpen én gemaakt door Falco.

FalcoLinea-bank
Het ontwerp van de bank met rugleuning is gebaseerd op de S-vorm. Hierdoor heeft de zitbank met rugleuning geen steunen aan de achterkant. De voetplaat van de Linea-bank geeft genoeg tegenwicht en stabiliteit. Het straatmeubilair van de FalcoLinea is onderhoudsarm. De hardhouten delen vergrijzen wel na verloop van tijd. Het is mogelijk het hardhout te behandelen met olie, blanke lak of verf.

FalcoLinea-afvalbak
De afvalbak heeft een vierkante inworpopening aan de bovenzijde en is voorzien van een driekantslot waar een driekantsleutel op past. De houten delen van de afvalbak worden omvat door de zwarte stripstalen. Een mooi en robuust ontwerp voor een afvalbak. Met een inhoud van maar liefst 80 liter. Inworpopening is190x240 mm.

Perfobank zonder rug
Een niet te opvallende en fraaie oplossing is de geperforeerde bank zonder rugleuning. De bank is naar RAL kleur te poedercoaten zodat deze bank juist opvalt of opgaat in zijn omgeving.

PerfoRound afvalbak
De afvalbakken FalcoPerfo zijn mooi om te zien en daarnaast ook stabiel en stevig uitgevoerd. De serie wordt vaak samen met de bankenserie FalcoPerfo gecombineerd.

Complete series
De FalcoLinea serie bestaat uit banken met en zonder rugleuning, een stoel en afvalbak. De
FalcoPerfo serie is een vandalismebestendige serie straatmeubilair met allerlei soorten banken, afvalbakken, een picknickset en tafel. 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!