Back to top
Tawk.to

Strakke maatwerk fietsoverkapping met glazen wandbekleding voor Amsterdams bedrijf

Home Projecten Strakke maatwerk fietsoverkapping met glazen wandbekleding voor Amsterdams bedrijf

ChipSoft wilde graag een fietsoverkapping plaatsen op hun bedrijventerrein.Onder de oversteek van het kantoorgebouw was ruimte, echter, stonden de zuilen waarop het gebouw steunt in de weg! Na een bezoek op locatie van projectadviseur Erik Vos en overleg met Falco's Technisch Bureau is er een fietsoverkapping op maat getekend en geplaatst door onze VCA gecertificeerde montage team. De zuilen steken door het dak van de overkapping en door het gebruik van etagerekken is er een stalling gerealiseerd die groot genoeg is om het gewenste aantal fietsen te parkeren.

Transparante fietsoverkapping

Om de fietsenstalling zoveel mogelijk te integreren in de omgeving, is er gekozen voor een glazen wandbekleding. De basis van de op maat gemaakt overkapping is onze populaire FalcoLok

De solide stalen constructie is gepoedercoat in RAL 7043 en de overkapping heeft een afmeting van 14 x 4 meter. De hoogte is ongeveer 3 meter, waardoor er een dubbellaags fietsenrek in past. Door het gebruik van de FalcoLevel Premium is er plek voor 52 fietsen. 

Alles in eigen huis

Benieuwd naar het ruime assortiment  standaard fietsoverkappingenbergingenoverkappingen voor compact fietsparkerentransparante overkappingendroogloopoverkappingenluifels en carports? Kijk op www.falco.nl. Of Bekijk ons bord “Bedrijventerrein inrichten” op Pinterest voor voorbeeldprojecten. Op zoek naar een zogenaamde Special? Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Bel 0546 55 44 44 of mail naar info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!