Back to top
Tawk.to

Strakke maatwerk fietsoverkapping met glazen wandbekleding voor Amsterdams bedrijf

Home Projecten Strakke maatwerk fietsoverkapping met glazen wandbekleding voor Amsterdams bedrijf

ChipSoft wilde graag een fietsoverkapping plaatsen op hun bedrijventerrein.Onder de oversteek van het kantoorgebouw was ruimte, echter, stonden de zuilen waarop het gebouw steunt in de weg! Na een bezoek op locatie van projectadviseur Erik Vos en overleg met Falco's Technisch Bureau is er een fietsoverkapping op maat getekend en geplaatst door onze VCA gecertificeerde montage team. De zuilen steken door het dak van de overkapping en door het gebruik van etagerekken is er een stalling gerealiseerd die groot genoeg is om het gewenste aantal fietsen te parkeren.

Transparante fietsoverkapping

Om de fietsenstalling zoveel mogelijk te integreren in de omgeving, is er gekozen voor een glazen wandbekleding. De basis van de op maat gemaakt overkapping is onze populaire FalcoLok

De solide stalen constructie is gepoedercoat in RAL 7043 en de overkapping heeft een afmeting van 14 x 4 meter. De hoogte is ongeveer 3 meter, waardoor er een dubbellaags fietsenrek in past. Door het gebruik van de FalcoLevel Premium is er plek voor 52 fietsen. 

Alles in eigen huis

Benieuwd naar het ruime assortiment  standaard fietsoverkappingenbergingenoverkappingen voor compact fietsparkerentransparante overkappingendroogloopoverkappingenluifels en carports? Kijk op www.falco.nl. Of Bekijk ons bord “Bedrijventerrein inrichten” op Pinterest voor voorbeeldprojecten. Op zoek naar een zogenaamde Special? Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Bel 0546 55 44 44 of mail naar info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!