Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair XXL in Rotterdam

Home Projecten Straatmeubilair XXL in Rotterdam

De lange Relax bank onderscheidt zich niet alleen door de lengte, maar ook door de extra armsteun. Hier zijn er drie bevestigd op elke bank. Extra armsteunen zijn een uitkomst voor mensen die slecht kunnen opstaan van hun zitplek.

Afmetingen zitbank

De lengte van de lange bank FalcoRelax is 195 cm. De zithoogte is aangenaam hoog met 48 cm. De stalen delen zijn gepoedercoat in antracietgrijs (RAL 7016). De verankering van het straatmeubilair gebeurt middels betonvoeten.

Verantwoord hout voor straatmeubilair
 
De FalcoRelax is in samenwerking met ipv Delft ontworpen en wordt geproduceerd door Falco. De staaldelen kunnen aanvullend gepoedercoat worden in één van de ruim 190 RAL-kleuren, het gebruikte hout wordt verantwoord gewonnen wat gegarandeerd wordt door het FSC-certificaat. Al het hout voor straatmeubilair dat Falco zelf produceert is FSC-gecertificeerd.

Button 'Kleur'

Bent u benieuwd naar de kleurmogelijkheden waarmee gepoedercoat kan worden bij bijvoorbeeld straatmeubilair, klik op een gewenst product en klik op de button RAL-kleuren.

Ga naar de productpagina FalcoRelax zitbank

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!