Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair XXL in Rotterdam

Home Projecten Straatmeubilair XXL in Rotterdam

De lange Relax bank onderscheidt zich niet alleen door de lengte, maar ook door de extra armsteun. Hier zijn er drie bevestigd op elke bank. Extra armsteunen zijn een uitkomst voor mensen die slecht kunnen opstaan van hun zitplek.

Afmetingen zitbank

De lengte van de lange bank FalcoRelax is 195 cm. De zithoogte is aangenaam hoog met 48 cm. De stalen delen zijn gepoedercoat in antracietgrijs (RAL 7016). De verankering van het straatmeubilair gebeurt middels betonvoeten.

Verantwoord hout voor straatmeubilair
 
De FalcoRelax is in samenwerking met ipv Delft ontworpen en wordt geproduceerd door Falco. De staaldelen kunnen aanvullend gepoedercoat worden in één van de ruim 190 RAL-kleuren, het gebruikte hout wordt verantwoord gewonnen wat gegarandeerd wordt door het FSC-certificaat. Al het hout voor straatmeubilair dat Falco zelf produceert is FSC-gecertificeerd.

Button 'Kleur'

Bent u benieuwd naar de kleurmogelijkheden waarmee gepoedercoat kan worden bij bijvoorbeeld straatmeubilair, klik op een gewenst product en klik op de button RAL-kleuren.

Ga naar de productpagina FalcoRelax zitbank

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!